Marjolein Eriks | Origanum

Marjolein Eriks | Origanum

Mijn naam is Marjolein Eriks. Ik ben bijna 20 jaar werkzaam als natuurgeneeskundige in mijn eigen praktijk in Oldenzaal. Mijn passie is om mensen die bewust in het leven staan in hun kracht te brengen door middel van contact met het lichaam. In mijn lichaamsgericht werkwijze gebruik ik verschillende massagevormen en TRE® (Tension Releasing Exercises), maar ook energetische werkvormen.

Vanuit afstemming, aandacht en respect ontstaat elke sessie in een natuurlijke ‘flow’. Ik help je jouw eigen antwoorden te vinden, zodat je keuzes maakt vanuit jouw authentieke zelf. Dat zijn de keuzes die passen bij wie jij in wezen bent. Ik ontmoet je graag!

www.praktijk-origanum.nl

 


Koestersessie

Een voetreflexmassage brengt je letterlijk met beide voeten op de grond. Je lichaam ontspant en je geest komt tot rust. Voetreflexmassage sluit mooi aan op het festivalthema van dit jaar: SPIEGEL. Jouw voeten zijn een spiegel van wie jij in wezen bent. Het hele lichaam is namelijk weerspiegeld in de reflexzones in de voeten. Door die spiegelende werking brengt een voetreflexmassage jou in balans. Zin om dit te ervaren? Geef je maar over en laat je verwennen.

Een sessie duurt 25 minuten en kost 10 euro.

 

 

 

 

MY SESSIONS