Marjon de Groot | Sommerfugl

Marjon de Groot | Sommerfugl

Wat is het fijn te zien wanneer mensen hun leven in eigen hand nemen! Wanneer ze opnieuw in contact komen met hun eigen kracht. Mijn ervaring is dat bewustzijn de sleutel is … verbinding met jezelf. En vanuit deze verbinding kun je zorg dragen voor je eigen geluk, omdat je weet wat je nodig hebt. Ik deel graag mijn kennis, mijn oprechte aandacht, tederheid en zachte kracht met jou, als je de behoefte voelt meer verbinding met jezelf, met je lijf te ervaren.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten tijdens het Rode Maan Festival!


Workshop: meditatie-visualisatie “Laat je meevoeren met de wind” een innerlijke reis

Tijdens deze innerlijke reis breng ik je door middel van een visualisatie in contact met jouw onderbewustzijn. De beelden en gevoelens nodigen je uit delen van jezelf te ontmoeten. Deze geven jou inzichten over jezelf, door bijvoorbeeld liefdevolle boodschappen, symbolische cadeautjes of bijzondere ontmoetingen. Een magische ervaring!

Na deze innerlijke reis nemen we de tijd om je ervaringen te integreren. Dit doen we door stil te worden. En te zijn met dat wat er in jou leeft. Er zal nadien ruimte zijn om kort je ervaring te delen als je die behoefte voelt.

Meenemen:
Een matje, meditatiestoeltje met leuning of iets anders waarop je lekker zit of ligt.
Draag gemakkelijke niet knellende kleding, eventueel warme sokken, aangepast aan de temperatuur. Eventueel een dekentje.

Meer informatie over mij? Ga naar sommerfugl.nl

 

 

MY SESSIONS