Marjon de Groot | Sommerfugl

Marjon de Groot | Sommerfugl

Wat is het fijn te zien wanneer mensen hun leven in eigen hand nemen! Mijn ervaring is dat bewustzijn de sleutel is … verbinding met jezelf. En vanuit deze verbinding kun je zorg dragen voor je eigen geluk, omdat je weet wat je nodig hebt. Ik deel graag mijn kennis, mijn oprechte aandacht, tederheid en zachte kracht met jou, als je de behoefte voelt meer verbinding met jezelf, met je lijf te ervaren.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten tijdens het Rode Maanfestival als koestervrouw.

Meer informatie over mij? Ga naar sommerfugl.nl


Koestersessie
Holistic Pulsing – Kom tot rust in verbinding met jezelf

Holistic Pulsing is een helende behandelmethode die het lichaam terugbrengt naar een ontspannen, natuurlijke staat van zijn. Je lichaam bestaat voor een heel groot deel uit water. Door het ritmisch in beweging brengen van dit water ontstaat een diepe ontspanning.

Een Holistic Pulsing sessie biedt je de gelegenheid te zijn met alles wat er op dat moment is; je mag ervaren, zonder ook maar iets te hoeven veranderen. Alleen dat kan al veel rust en ontspanning brengen. Ook nodigt dit uit tot loslaten van blokkades in je lijf.

Ik bied je een pulssessie van ongeveer 20 minuten voor € 10,-. Met een voor- en na gesprekje is de duur ongeveer 30 minuten. Draag gemakkelijke niet knellende kleding. Het kan fijn zijn warme sokken te dragen.

 

 

MY SESSIONS