Marloes Boermans | Immence

Marloes Boermans | Immence

Mooie vrouwen,

Eindelijk is het zover; ik durf de stap te zetten om als koestervrouw aanwezig te zijn op dit mooie, en voor mij waardevolle, vrouwenfestival. Vorig jaar heb ik als vrijwilligster deelgenomen en dit jaar ga ik zelf individuele sessies geven in sensitherapie.

Ik ben Marloes Boermans en naast dat ik leerkracht ben in het primair onderwijs, heb ik een praktijk aan huis voor sensitherapie. Hierin help ik mensen, jong en oud, om zich bewust te worden van hun pad. Om (weer) te leren voelen, om ervaringen te verwerken en op te ruimen en om vol goede moed het eigen pad verder te bewandelen.
Tijdens een sessie in mijn praktijk, behandel ik mensen, géén ziekten. Ik haal waar teveel van is weg, herstel de energie van een mens en vul aan waar een tekort is. Ik geef advies over voeding en coach mensen bij het aanpassen van hun leefstijl.


Koestervrouw: sensitherapie

Ik maak gebruik van mijn handen, mijn intuïtie, mijn ervaring en van alle vaardigheden die ik me, tijdens en ná de opleidingen, eigengemaakt heb.

Graag nodig ik je uit om dit te komen ervaren, op mijn behandeltafel, tijdens het festival. Een sessie zal hier 30-45 minuten duren en kost €25,-.

Kom en geniet van het moois in jezelf!

Lieve groet,

Marloes

www.immence.nl

 

 

 

MY SESSIONS