Marouska Brandsma & Joanna Bos

Marouska Brandsma & Joanna Bos

Mijn naam is Marouska Brandsma en ik ben holistisch therapeut en Reikimaster. Vanuit mijn praktijk Hinata geef ik diverse energetische behandelingen en cursussen. Dat doe ik met beide benen op de grond, werkend vanuit integriteit, rust en genegenheid. Meer informatie vind je op www.praktijkhinata.nl.

Mijn naam is Joanna Bos en mijn missie luidt, mensen humorvol inspireren zichzelf te zien en te zijn.Koestervrouwen Een helende ervaring

Wij zijn Joanna en Marouska, beide holistische therapeut en Reikimaster. Als duo vullen wij elkaar aan en zijn wij krachtig in energiewerk. Sinds 2015 behandelen wij regelmatig samen en sinds 2017 geven wij de Rite of the Womb. Dat doen wij op onze eigen unieke manier, liefdevol en aards met een vleugje humor. Dit werkt uitzonderlijk helend op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel gebied en heeft regelmatig bijzondere ervaringen gegeven.

Deelnemers van onze bijeenkomsten zijn enthousiast en zeggen het volgende over ons:

”Twee vrouwen die elkaar aanvullen en je vanuit eigenheid weten uit te nodigen en liefdevol begeleiden”

“Deze dames weten wat je nodig hebt en leveren maatwerk”

“De energie van deze twee vrouwen is respectvol, krachtig en onderzoekend”

“veel warmte, empathie, zelfreflectietijd en een flinke dosis humor”.

“Joanna en Marouska geven positieve energie én mooie inzichten”

Heb je behoefte aan een energetische stimulans in je (spirituele) ontwikkeling? Ervaar je fysieke of mentale klachten? Of ben je even toe aan een ontspannen moment tijdens het festival? Je bent bij ons van harte welkom. Als koesterduo bieden wij een healing waarbij je letterlijk omhuld en gekoesterd wordt door vrouwelijke energie. Deze liefdevolle en helende ervaring geeft rust, zet je in je eigen kracht en versterkt het persoonlijke transformatieproces waarin je zit.

Duur ca. 30 minuten

Investering, € 15,=

 

 

 

MY SESSIONS