Petra ter Keurs | Queenie

Petra ter Keurs | Queenie

Bijna 25 jaar geleden ben ik afgestudeerd aan de kunstacademie als grafisch vormgever. Steeds ben ik bezig geweest met identiteit; wie ben, wat wil je, wat wil je uitstralen als persoon en met je bedrijf, wat is je boodschap in je leven en in je werk?
De laatste jaren richt ik me steeds meer op onderwijs en kinderen door bijvoorbeeld het geven van creatieve lessen in bewustwording. Ik krijg er echt energie van als ik zie dat de kinderen zich gedurende de les ontspannen en rusig worden.

Op dit moment volg ik de opleiding Genezend Tekenen en voel ik me steeds meer ‘motivator van eigenheid’ door op een creatieve manier te ondersteunen bij de persoonlijke ontwikkeling van kinderen en volwassenen: tijdens workshops, atelier lessen, lessen in de klas en tijdens het ontwikkelen en vormgeven van lesmateriaal.


workshop: VANG JE MOOISTE DROOM MET JOUW ZELFGEMAAKTE DROMENVANGER

Tijdens de workshop vertel ik eerst iets over dromenvangers en over de symboliek van de materialen die we gaan gebruiken. We werken met zoveel mogelijk natuurlijke materialen; wilgentakken, veren van verschillende soorten vogels, katoen, wol, schelpen, stenen, mineralen, houten kralen, gedroogde peulen… alles heeft zijn eigen betekenis.

Middels een geleide meditatie ontdek je welk thema jouw dromenvanger mag krijgen. Hiermee ga je op zoek naar de materialen die daar het beste bij passen.
Je bepaald ook zelf het formaat van de dromenvanger en het patroon van het web en je laat een mooie boodschap of wens achter, ergens tussen de draden of in een schelp geschreven.

En dan, wanneer de wind door onze dromenvanger waait, mogen wij onze mooiste dromen leven!

Wil je meer weten, of ben je geïnteresseerd in een workshop of lessen?
Bel of mail me gerust: 0624681917 | petra@queenie.nl | www.queenie.nl

 

 

MY SESSIONS