Renée Eek

Renée Eek

“Vóór een prettig en duurzaam Nederland!”
Voor een prettig leven is de gezondheid van ons “innerlijk landschap” net zo van belang als het landschap om ons heen. Mijn hart ligt bij duurzaamheid … ín ons en óm ons heen. Graag draag ik bij aan een positieve ontwikkeling van mensen, omgeving en aarde.

Ik ben een levendig mens, aardig slim, opbouwend kritische blik, vindingrijk, interesse in mensen, vriendelijk. Mijn makkes zijn ‘soms te vurig, te snel/te veel’; hersens die teveel zien en overal heen willen; soms juist te geremd.

Van Aarde en Hemel ga ik ópen, net als van spelen en diepgang, van onderzoeken en aannemen. Ik hou van mensen en van onze processen, vandaar dat Astrologie en opstellingen me al jaren boeit. Geleidelijk wordt ik wijzer en lichter.Met plezier en wijsheid begeleid ik mensen op weg naar (meer van) hun eigen innerlijke wijsheid. Ervaringsdeskundig door eigen innerlijke processen.

Mijn werkwijze is ervaringsgericht, speels en praktisch. Mijn doel is vrijer stromende levensenergie, het vergroten van zelfkennis, -acceptatie en -regie. Mijn middelen zijn de astrologische gereedschappen, (astro-)opstellingen, diverse werkvormen en mijn eigen persoon.

Renée Eek
Maarssen, bij Utrecht / renee.eek@planet.nl/ https://www.facebook.com/renee.eek.9


Workshop De Zon en hoe waait jouw Wind?      Astrologie-Opstellingen

In deze workshop onderzoeken we onze Zonnekracht en hoe haar wind waait.
Je dierenriemteken is je “Zonneteken”. Hóé geeft jouw Zon haar licht aan alle eigenschappen, behoeften en drijfveren in ons? Hoe straalt ze naar buiten? Je Zon kun je zien als de goede koning(in) in je – een centrale regisserende kracht. Hoe gáát het met haar?

Het leuke van Astrologie-opstellingen is dat je níets hoeft te weten van Astrologie om toch contact te maken met haar werkzame krachten in jezelf, zoals vandaag de Zon. De vier winden van de Maya’s hebben overeenkomsten met de vier Elementen van de Astrologie. Welke wind, welk element, geeft karakter aan jouw Zon? De astro-opstellingen bieden je kans contact te maken met je Zon en de Winden injezelf. Dit ervaren helpt begrijpen hoe “de Wind waait” binnen jezelf     …..én…..

Zon en Wind in dynamiek met anderen.
én ……. hoe gaat het met jouw Zon als ze andere Zonnen en Winden ontmoet?
Welke wind versterkt ons, welke verzacht ons? Welke wind brengt ons van ons stuk, welke brengt vruchtbaarheid?

Bereidheid tot experimenteren,‘nbeetje aanvoelen, ‘n snufje durf, geven de Winden kans om je te raken. We gaan vooral ervarend aan de gang na een mondelinge inleiding.

We raken misschien niet ‘the Sky’ vandaag, maar wel de Zon en de Wind 🙂

 

 

 

MY SESSIONS