Renée Eek

Renée Eek

“Vóór een prettig en duurzaam Nederland!”
Mijn hart ligt bij duurzaamheid in sociale, aardse én economische zin! … óm ons heen én in ons. Voor een prettig leven is de gezondheid van ons “innerlijk landschap” van belang. Graag draag ik bij aan een positieve ontwikkeling van mensen, omgeving en aarde.

Ik ben een levendig mens, aardig,  slim, kritische blik – opbouwend gericht, vindingrijk, interesse in mensen, vriendelijk. Mijn makkes zijn ‘soms te vurig, te snel/te veel’; hersens die teveel zien en overal heen willen; soms te vasthoudend of juist geremd.

Verder hou ik van de Aarde en de Hemel, van spelen en diepgang, van onderzoeken en aannemen. Hou ik van mensen en van onze processen vandaar dat Astrologie en opstellingen me al jaren boeit. Geleidelijk wordt ik wijzer en lichter.

Met plezier en wijsheid begeleid ik mensen op weg naar (meer van) hun eigen innerlijke wijsheid. Ervaringsdeskundig door eigen innerlijke processen.

Mijn werkwijze is ervaringsgericht, speels en praktisch. Mijn doel is vrijer stromende levensenergie, het vergroten van zelfkennis, -acceptatie en -regie. Mijn middelen zijn de astrologische gereedschappen, opstellingen, diverse werkvormen en mijn eigen persoon.

Renée Eek
Tienhoven, bij Utrecht / renee.eek@planet.nl / https://www.facebook.com/renee.eek.9


workshop: “Je elementen in balans brengen.”

“Je Elementen in Balans brengen” – Astrologie mbv Opstellingen .

In deze workshop maak je contact met je eigen Elementen en maak je bewegingen tot meer samenwerking tussen je Aarde, Water Vuur en Lucht elementen. Elementen zijn een belangrijke basis in de Astrologie en fantastisch gereedschap.

De vier elementen zijn:
Vuur – verwarmend, mogelijkheden ziend, wilskracht, intuïtie, levendigheid
Aarde – waarnemend, praktisch, gevoel voor het tastbare, lijfelijk
Lucht – begrijpend, contact gericht, ideeën vormend
Water – voelend, ervaringsgericht, verbindend, ontvangend
Wij kennen ze allemaal, meestal onbewust, in de vorm van onze wilskracht, onze praktische kant, ons lerend en pratend vermogen en ons empathisch vermogen.

Met bereidheid tot experimenteren, ‘n beetje aanvoelen, ‘n snufje durf, kom je héél ver. De workshop gaat vooral om “het krachtenveld ín jezelf” te leren kennen en tot samenwerking uitnodigen.

Aan de hand van geleide meditaties, oefeningen en korte opstellingen maak je contact met je elementen. Je ontdekt veel over hun onderlinge verhoudingen en welke samenwerking (meer) mogelijk is.  We gaan vooral ervarend aan de gang na een mondelinge inleiding. Astrologie opstellingen brengen je zelfacceptatie en vergroten je regie vermogen.

 

MY SESSIONS