Rilana Altena

Rilana Altena

Mijn naam is Rilana Altena, Firestarter & Mooninspirator.

Merk jij bij jezelf dat je vaak alles opzijzet voor een ander. Vergeet jij daarbij jezelf, loop je jezelf voorbij, met alle gevolgen van dien? Dat heb ik de eerste 30 jaar in mijn leven ook gedaan. Altijd was er de druk om me aan te passen, om lief gevonden te worden. Maar het deed mij geen goed, ik werd er overspannen, ziek van. Toen kwam ik een vrouw tegen die mij in verbinding bracht met de natuurreligie, een transformatie. Kiezen voor mezelf, voor het vuurtje vanbinnen. Ik leerde goed voor mezelf te zorgen, van mezelf houden, want dan pas kun je zorgen voor anderen. De natuur, vooral de cyclus van de maan is en blijft voor mij mijn gids. Door middel van coaching, training en magisch werk geef ik dit door aan mensen, voornamelijk vrouwen. Zodat zij ook weer kunnen leven vanuit zelfliefde, passie en ervaren, doen waar ze blij van worden.

Hoe doe ik dat?
Ik steek een vuurtje van liefde aan. Daaraan kan jij je warmen en zelfliefde ervaren. Geïnspireerd door de maan leer jij weer te kiezen en zorgen voor jezelf, jouw passie te vinden, ervaren, naar te leven, werken en/of ondernemen.


Koestervrouw

Maankaartreadingen, maanwielbehandelingen en maandreads

Ervaar de magie van de Maan.De energie en kracht van de maan kun je gebruiken voor persoonlijke groei en heling. Het leven volgens de cycli van de natuur heelt je.

Hoe kun je dit ervaren? Via:

Maankaartreadingen voor life of bizz.

De maan heeft een cyclus, vergelijkbaar met de seizoenen. Elk heeft een eigen energie. Deze energieën kun je gebruiken om je leven natuurlijk vorm te geven. Ik heb daar een eigen reading voor ontwikkeld bestaande uit 4 thema’s. Per thema trek je 1 kaart en deze vertellen je wat jij per thema nodig hebt om de cyclus zo natuurlijk mogelijk voor jou te laten verlopen. Het geeft je inzicht, leiding en handvatten. Jouw investering: 13 euro.

Maanwielbehandelingen

Het universum en de maan geven hun energie aan ons. In je lichaam zitten wielen die deze energie in je lichaam toelaten en verspreiden, de Maanwielen. Elk wiel heeft een eigen eigenschap en hoort bij een bepaald lichaamsgebied. Werken ze goed, dan ben je in balans, de energie stroomt goed door je lichaam. Doen ze dat niet, dan kan je ziek worden, angstig etc. Door deze behandeling werken ze weer goed. Jouw investering: 13 euro

Maandreads

Tradities zeggen dat dreads je lichamelijke, mentale en spirituele energie in je lichaam houden, zodat je sterk en gezond blijft. Ook hielpen ze bij de ontwikkeling van lichamelijke kracht, paranormale en spirituele krachten. Tegenwoordig zijn ze ook een sociaal symbool, van spiritualiteit, natuurlijke en paranormale krachten en een statement van niet-conformeren en socialistische waarden en normen.

Ik kan bij jou dreads zetten, tot max. 3; 1 dread is 5,-, 3 dreads 12,50.

Ik ontmoet je graag op dit festival.

Magische Maangroet,

Rilana Altena

www.rilana-altena.com

rilana@rilana-altena.com
0639560832

MY SESSIONS