Sandra Botter

Sandra Botter

Ik ben Sandra Botter, spiritueel therapeut. In 2016 heb ik mijn opleiding van de spirituele academie bij Jacco Elken als therapeutisch medium afgerond . Deze mooie prachtige diepgaande jaren heb ik mogen doen en ervaren bij Susan Brouwer van centrum voor mens en wijsheid. Wat een wijsheden ben ik tegen gekomen: ongekende talenten, blokkades, overtuigingen van alles aan mogen kijken en op mogen ruimen.

Dit heeft mij gemaakt tot de Sandra die ik ben en wil zijn en niet zoals de omgeving verwacht dat ik moet zijn. Ik merk dat veel mensen nog hun eigen kracht laten bepalen door de omgeving waarin ze leven, zo zijn we immers opgevoed. Hoe mooi is het dat je mag zijn zoals je diep van binnen bent.

Dit maakt dat ik graag andere mensen wil helpen hun innerlijke kern te vinden, zodat ze weer in hun eigen kracht  komen te staan. Je kern bestaat uit vele diepere lagen. In die lagen liggen vaak de antwoorden op je overtuigingen en blokkades. Ik kan je  begeleiden naar je ware kern en van daaruit contact laten maken met je blokkades , overtuigingen en deze helpen te transformeren. Dit kan spannend en ook confronterend zijn, uiteindelijk zal je er sterker uitkomen .

Tijdens het festival geef ik energetische massages om je te helpen dichter naar je eigen kern te gaan. Hierbij maak ik gebruik van de natuurlijke oliën van Young Living, omdat deze puur natuur zijn zonder toevoegingen van chemische middelen en een lange nawerking hebben. De oliën kunnen je ondersteunen bij dit proces.

Het lijkt me als koestervrouw leuk om je te laten genieten van een heerlijke massage naar keuze.
Liefs Sandra


koestersessies: indiase hoofdmassage & raindrop massage

INDIASE HOOFDMASSAGE
De Indiase hoofdmassage heeft een positieve werking op je lichaam en is een weldaad voor je geest. Deze massage is niet alleen een ontspannende en verkwikkende massage, maar stimuleert ook de doorbloeding waardoor ons lymfatische stelsel sneller de afvalstoffen zal afvoeren, tevens brengt het ruimte en rust in je hoofd. Bij deze massage wordt gebruikt gemaakt van verschillende technieken waarbij stevige druk afgewisseld wordt met zachte ‘strijkingen’ op het hoofd, gezicht, nek, schouders en boven rug. In deze gebieden bevinden zich belangrijke energiecentra. Het werkt ook op psychisch niveau, doordat de geest kalmeert, ontspant en stress vermindert.

De afwisselende massagebewegingen zorgen er voor dat blokkades verminderen, verzachten en losgelaten mogen worden. Tevens bevordert de massage de nachtrust en versterkt het zelf genezende vermogen van het lichaam.  Pijn en stijfheid worden verlicht en stress en vermoeidheid nemen af. Tijdens deze massage zal er een healing plaatsvinden. Het is een laagdrempelige vorm van massage en zal zittend op de stoel gegeven worden. Tijdens de massage zal ik intuïtief verschillende etherische oliën van Young living oliën gebruiken.

KOSTEN van deze massage is 20 euro voor de massage en indien gewenst een nagesprek door middel van een kracht kaart te ontvangen. Gemiddeld duurt deze massage 30 minuten, omdat ik intuïtief werk kan de massage wat lager duren.


RAINDROP MASSAGE
De Raindrop massage is een energetische massage waarbij 9 verschillende etherische oliën op de voeten en rug aangebracht worden. De voeten worden eerst met ‘Valor’ behandeld, dit oliemengsel is belangrijk in de behandeling omdat ze het lichaam helpt energetische balans te vinden. Je kan de rustgevende werking dan al voelen. Dan wordt de olie met de Vitaflex techniek op verschillende reflexpunten op de voeten gebracht. Hierdoor zal je innerlijke lichaamssystemen worden gestimuleerd.

Daarna worden de verschillende essentiële oliën een voor een op de rug gedruppeld. Door het opbrengen van de olie op je rug met vederlichte bewegingen en lichte massagetechnieken trekken de plantaardige stoffen in je rugspieren. Dit is een massage die je dicht bij je eigen kern kan brengen. Deze massage en de oliën zullen nog enige tijd lang zijn werking blijven doen op fysiek en geestelijk niveau. De massage zal liggend plaatsvinden op een massage tafel.

KOSTEN van deze massage is 35 euro en indien gewenst een nagesprek door middel van een kracht kaart te ontvangen. Gemiddeld duurt deze massage 60 minuten, omdat ik intuïtief werk kan de massage wat lager duren.

Aangezien de oliën op elk niveau hun werking hebben, is het van belang dat mensen met een hoge bloedruk, epilepsie en medicatiegebruik dit mij laten weten, zodat ik  rekening  kan houden met welke olie ik gebruik.

Voo meer informatie:
www.praktijksandrabotter.nl
facebook pagina praktijksandrabotter

 

 

MY SESSIONS