Silvia Bartelds | Salon Silverder

Silvia Bartelds | Salon Silverder

Lieve vrouw; voel je omhuld, beschermd en geliefd

Ik ben Silvia Bartelds (Deventer 1962) en ik mag het transformatieproces van mensen en dus van onze aarde helpen te steunen door schilderen en te dichten. Als HSP’er voel ik me sterk verbonden met de universele spiritualiteit en mag ik bruggen slaan, verbindingen maken, balans brengen en mensen openen. Daarmee werk ik sinds ik bijna vierentwintig jaar geleden een engelontmoeting heb gehad.
Ik schilder dan ook samen met de engelenwereld persoonlijk afgestemde beschermengelen, maar ook abstract werk met een engelverschijning.  Ik ben 2017 live in mijn galerie-atelier Salon Silverder in de Deventer binnenstad aan het werk.

Op het Rode Maan festival laat ik het schilderen van de beschermengelen aan je zien. Na een engelgesprek hier op het Rode Maan festival kan je mij een opdracht geven voor het schilderen van je persoonlijke beschermengel. Deze kan je dan later in Deventer ophalen, of ik stuur de engel naar je toe.


marktkraam

De engelkunstwerken in mijn marktkraam zijn het levende bewijs van mijn transformerende kunst. Je wordt direct geraakt door de kracht van de kleur goud in de vorm van bladmetaal. Om de puurheid van de energie van de werken goed door te kunnen geven, werk ik met de oeroude schildertechniek tempera . Dit is de oudste verftechniek ter wereld die ik zelf meng van ei en natuurlijke pigmenten. Ook verwerk ik op de schilderijen halfedelstenen.

Er waait een oeroude wind door mijn marktkraam waar ik voor je schilder en je mijn gedichtenbundels kunt kopen.

De stem van de wind

de wind is mijn huis
geeft ruimte om te leven
de wind brengt me thuis
door de Opalieten tempel
al voelt de stroom van het leven zwaar
doet het me denken
aan in doeken gewikkeld rusten
tot de vrijheid komt
het verhaal van de wind
geeft me rust

uit Parelmoeder van Silverder (2015)

www.salonsilverder.nl

 

MY SESSIONS