Sirenas de la Loba

Sirenas de la Loba

Sirenas de la Loba: vrijdagavond

‘Wij hebben alle drie een uniek pad afgelegd in ons leven en vinden elkaar in de zielenstem en klanken, in ritme en meerstemmige melodie.
We zijn als een soort onderzoekers van de stem, lijf en muziek gedoken en gingen op reis naar onze diepste ziele roerselen.
Vanuit een gezamenlijke missie om het vrouwelijke principe weer in de wereld te brengen, vrouwen van zichzelf te laten houden, het vrouwelijke te onderzoeken. Vanuit het vrouwelijke in onszelf de verbinding te maken met het mannelijke principe om samen in harmonie het innerlijk kind te omarmen en te vieren. Hierin hebben we elkaar gevonden in onze wederzijdse passie voor klank en wereldmuziek.’

Sirenas de la Loba brengen hemel en aarde samen met hun liederen van het leven door de diverse culturen heen. Met hun unieke krachtige stemmen maken ze een wereldreis van oa Roma songs, Balkan liederen, Native chants, Mantra, Joiks. Zij creëren nieuwe ruimtes met hun stemmen in traditionele songs, improvisaties, eigen liederen en inspiraties uit de natuur. Soms ruw en rauw, dan weer zacht en teder. Soms heel harmonieus dan weer schurend en weerbarstig, in en out of the box. Bovenal lekker organisch, wild en vrouwelijk. Een unieke combinatie van schijnbare tegenstellingen.

Sirenas de la Loba geven ook Oerstemworkshops, waarin zij vrouwen leren hun oerstem te gebruiken.

Website: https://sirenasdelaloba.nl

 

 

MY SESSIONS