Tanja Kienhuis | Gezond & Geluk

Tanja Kienhuis | Gezond & Geluk

Lieve vrouwen,

Ook dit jaar vind ik het weer super leuk om deel te mogen nemen aan het Rode Maan Festival. Hoe gaaf dat dit Festival hier in het mooie Twente plaatsvindt, met een prachtig thema: Wind!

Mijn naam is Tanja Kienhuis, van praktijk Gezond &  Geluk.  Als koestervrouw bied ik graag een individuele sessie aan, waarin ik een combinatie maak van haptonomie, healing &  reading. Dit om dichter bij jezelf te komen. Daarnaast geef ik een workshop met als thema: ‘Listen to the wind of your soul’.

Gezond & Geluk
Tanja Kienhuis
Tormentil 102 Oldenzaal
www.gezondengeluk.nl
info@gezondengeluk.nl
06-14524381


Workshop: ‘Listen to the wind of your soul.’

Deze workshop is voor jou als je verlangt naar:

in verbinding zijn met jezelf / meer innerlijke rust / een beter beeld van jezelf en wat je wilt in jouw leven / meer inzicht in wat je tegenhoudt werkelijk je volledige potentieel te leven!

Een workshop, waarin je een combinatie gaat ervaren van yoga, meditatie, haptonomie en coaching.

Door middel van kundalini yoga en meditatie met mantra’s kom je dichter bij jezelf. Enerzijds activeer je je levensenergie en anderzijds ervaar je de kracht van stilte…de wind die gaat liggen, waardoor je kunt luisteren naar ‘the wind of your soul’.

Je hoeft geen ervaring te hebben met yoga…en zingen kan iedereen!

Dit gevolgd door haptonomische ervaringsoefeningen om je meer inzicht te geven in je eigen doen en laten. Hoe ga je om met uitdagingen? Neem je leiding, volg je? Voelend stilstaan bij wat jou beweegt en soms ook uit jouw comfortzone stappen. Hoe waait jouw wind? ‘Control the wind or direct the sails?’

Middels een korte introductie in coaching stilstaan bij wat je echt wilt in jouw leven. Helder krijgen wat jouw verlangens zijn. Leef jij in overeenstemming met dat wat jouw hart en ziel vult? Leef jij wind-mee?

Kortom een workshop vol inspiratie, motivatie en om met hernieuwde energie helemaal jezelf te zijn…catch the wind, explore and go!

Duur workshop: 3 uur
Meenemen: matje, (meditatie)kussentje en als het koud is een dekentje.


Koestervrouw: haptonomie,  healing & reading

Opzoek naar een momentje voor jezelf tijdens het festival? Je bent van harte welkom voor een koestersessie, waarbij ik een combinatie maak van haptonomie, healing & reading.

Mijn helder voelend vermogen, zet ik tijdens deze koestersessie in om informatie uit jouw energieveld waar te nemen en te vertalen naar concrete handvatten voor jouw leven. In combinatie met haptonomie en healing, ondersteun ik je graag in jouw proces om dichter bij jezelf te komen en eventuele blokkades te doorbreken.

De bijdrage voor een sessie van 25 minuten is € 12,00

 

 

MY SESSIONS