rode maan noorwegen

terug naar je natuur

En toen werd het 2022. Bijkomen, navoelen en vertrouwen hoe we dit jaar kunnen verbinden. Als blijkt dat  Het Rode Maanfestival weer kan, bubbelt er op wat er dit jaar nog meer mag stromen vanuit de Rode Maan.

Onze wens voor dit jaar: een bezinnings – en inspiratie week met maximaal 50 mannen en vrouwen in Noorwegen, op de fijnste camping die we kennen: Fossumsanden. Wie gaat er met ons mee, van 10 tot en met 16 september?  

10 t/m 16 september 2022
EEN HELE WEEK BEZINNING EN INSPIRATIE op fossumsanden 

Fossumsanden unieke natuurcamping met 13 Noorse ‘hytter’ en een prachtige trainingslocatie. Deze ruime idyllische plek ligt aan het Skrevatn, een meer aan de voet van de 1196 hoge berg Roan, langs een waterval. Het is een klein paradijs om op te laden en te genieten met veel natuur, rust en heerlijke uitzichten. Er is een sauna en dompelen kun je in de waterval die er langs stroomt. Neem eens een kijkje op www.fossumsanden.com .

Op adem komen

 

7 dagen ZIJN  in en met de prachtige en krachtige natuur in het Fyresdal in Telemark. Met alle rust en ruimte om je te  verdiepen in je eigen natuur. Een lager tempo. Met nieuwe ogen kijken. Jezelf ervaren als niets hoeft. 

koesteren

 

Fossumsanden heeft veel te bieden. Je kunt sauna-en, dompelen in de waterval, zwemmen of kanoën in het meer, wandelen in de bergen, een kampvuur maken onder de sterrenhemel, mediteren in de tipi…

voeding voor de ziel

Inmiddels is ze onze huiskok, want Jacuiline Hendriks kookte ook al voor ons tijdens het Rode Maanfestival. Ze reist met ons mee. Dus ook in Noorwegen zorgt Jaqueline voor (h)eerlijke vegetarische  ontbijtjes, lunches en diners. 

verdiepen

Wij zorgen voor een fijne bedding. Een niet te vol programma met ruimte voor jezelf. En als je zin hebt is er plek om jouw eigen kracht, talenten en kennis met de andere  deelnemers te delen. Zo kan ontstaan wat er wil ontstaan in groter of kleiner verband

EN DAN PRAKTISCH

 

 • De Rode Maan Inspiratie- en bezinningsweek is van zaterdag 10 t/m vrijdag 16 september 2022
 • reizen met eigen vervoer en boot of vliegen met een (bus)transfer
 • anders dan het Rode Maanfestival is deze bezinnings- en inspiratieweek voor mannen en vrouwen
 • je verblijft in je eigen kampeermiddel of kunt kiezen voor een (kamer in) een Noorse Hytte
 • kom je met je partner, vriend(en) of vriendin(nen) dan bespaar je bij het delen van een kamer/hut of kampeermiddel
 • kamers/hutten zijn er beperkt, dus wacht niet te lang met boeken (zie voor de hutten fossumsanden.com 
 • Wij (Corti, Laura, Jacqueline en Hanneke) zorgen voor een passend weekprogramma. In elk geval beginnen we de dagen met elkaar, en verder plannen we verschillende momenten in. Met meditatie, (intuïtief) schrijven, wandelen, stiltetijd en meer…

KOSTENINDICATIE

 • Deelname voor de hele week inclusief ontbijt, lunch & diner € 500-600 pp 
 • Voor een kamer in een ‘hytte’ betaal je tussen de €45-60 per nacht, afhankelijk van de hut. Dit is inclusief douchemunten, beddengoed en handdoeken. Er zijn 20 kamers beschikbaar verdeeld over 14 hutten. De meeste kamers hebben 2 persoonsbedden en/of stapelbedden. Kom je met 2 personen op een kamer dan kost het gehele verblijf tussen €315-420 voor 2 personen. Sommige kamers bieden plek voor 3 of 4 personen op één kamer, kom je dus met meer dan scheelt dat in kosten.
 • Voor een plek met je eigen kampeermiddel op het campingveld betaal je €25 per nacht voor 2 personen. Dit is inclusief douchemunten. Voor 2 personen betaal je voor de hele week dan €175. Voor meer dan 2 personen in je kampeermiddel betaal je een toeslag van €5 pp per nacht. Wil je stroom gebruiken dan kost dat per nacht €6 extra.
 • Gemiddeld kost een vlucht naar Torp Sandefjord met geregelde (bus)transfer retour €350 pp.
 • Kosten van eigen vervoer zijn sterk afhankelijk van je vervoersmiddel, aantal personen waar je mee reist en de reis die je kiest met of zonder boot en dan welke boot. Sinds april is er zelfs een bootverbinding van Eemshaven in Groningen naar Kristiansand in Noorwegen op 2 ½ rijden afstand van Fossumsanden, maar er zijn veel andere bootverbindingen mogelijk.

GA JE MET ONS MEE?

Je ticket koop je via de button hieronder. Inbegrepen zijn: diner op zaterdag, ontbijt, lunch en diner op zondag, maandag, dinsdag, woensdag en donderdag en ontbijt op vrijdag. Bij aankoop van je ticket kun je aangeven in welke hut je wilt slapen, met hoeveeel personen. 

WAT NEEM JE MEE NAAR DIT VROUWENFESTIVAL?

Natuurlijk neem je je allerprachtigste vrouwelijke kleding mee als je daar zin in hebt. Daarnaast is het handig om rekening te houden met regenbuien en koude nachten. De workshoptenten hebben over het algemeen geen stoelen. Een (meditatie)kussen en een deken en/of een matje zijn dan ook handig om bij je te hebben. Ook een zaklamp is misschien geen overbodige luxe, want het festivalterrein is ’s nachts niet geheel verlicht. Vergeet trouwens niet je eigen bestek, bord, beker, glas en schaaltje mee te nemen. Daarvoor zorgen onze cateraars niet en we willen graag zo min mogelijk afval.

HEB JE ZIN OM TE KOMEN?

Gun jezelf een schitterend weekend. Dan begint je zomer goed!

“MET LIEFDE, SPIRIT EN CREATIVITEIT GEORGANISEERD.”

“Enerverend, emotievol, nat, koud, zere-buik-van-het-lachen gezellig weekend gehad.”

“VOEDING VOOR HART EN ZIEL.”

“DIEPGANG, SLAPPE LACH, VERWONDERING… DIT WEEKEND ZAL IK NOOIT MEER VERGETEN.”

“Fijn dat het lekker kleinschalig is.”

“HIER GAAT NOG LANG OVER NAGEPRAAT WORDEN.”

“LOOP AL DE HELE WEEK ROND MET EEN BIG SMILE OP MIJN FACE.”

“HET WAS MEER DAN BELOOFD: ALLE TIJD EN RUIMTE VOOR MEZELF.”