Anneloes de Greef | DJ Aloes

Dj Aloes draait sinds 2006 met liefde voor dans en muziek op diverse dansavonden en kleinschalige festivals in Nederland. Zij is als dj verbonden aan Freedance Garderen, Dansjevrij Naarden en de Open Avonden van Somatic Dance in Amersfoort. Soms draait zij op een Ecstatic Dance avond, bijv. op de Uelenspieghel. Zij is blij dit jaar voor het eerst op het Rode Maanfestival te draaien! Ook is zij te boeken voor unieke feesten en events op maat.

Zij creëert een verrassende muzikale mix in het moment waarbij ze afstemt op de dansenergie. Ze onderzoekt muzikaal wat er nog meer wil en kan bewegen. Soms nodigt haar muziek uit tot extraverte expressie, soms tot meer introverte bewegingen. Er is ruimte voor spelen, verbinden, versnellen, (mee)zingen, voelen in het hart, vertragen en verstillen.

Zij houdt van afwisseling in muzikale stijlen, culturen en sfeer. Zo maak je als danser een soort reis door een wereld van muziek. Gaandeweg kan een magische uitwisseling ontstaan tussen dansers, dj en muziek, waarin de dansers zich overgeven aan de DANS.

Meer info over dj Aloes (= Anneloes): zie haar website www.dansjedans.nl

Facebook: Anneloes de Greef
Op Spotify zijn diverse playlists te vinden bij djaloes

page1image55041920