Femke Bodde | BeeBlij

Mijn naam is Femke Bodde. Ik heb een lange weg afgelegd om gelukkig te worden met mezelf. Mijn leven heeft veel dieptepunten gekend (burn-out, depressie) en zoals het vaak werkt, ben ik er sterker uitgekomen. Ik heb 13 jaar in het basisonderwijs gewerkt en toen werd het tijd om mijn hart te volgen. Ook al wist ik toen nog niet waar dat toe zou leiden…..

Ik heb nu mijn eigen coaching praktijk in Oldenzaal genaamd BeeBlij. Ik werk voornamelijk met mensen die hoog sensitief zijn. Mijn missie is om sensitieve mensen die uit balans zijn weer in hun kracht te zetten! Het is prachtig om een stukje mee te wandelen op dit pad.

Wie weet ontmoet ik jou in mijn praktijk. Meer informatie vind je op www.beeblij.nl


Workshop Women Dance Flow

Deze workshop is voor iedereen die van dansen, muziek en verbinding houdt. Muziek heeft een krachtig effect op je lichaam en brengt je bij je gevoel. Dansen is een vorm van uiting en expressie, een manier waarop je lichaam emoties kan verwerken.

Tijdens deze workshop worden dans en contactoefeningen afgewisseld, waardoor je in een heerlijke flow komt. Uit je hoofd, in je lijf en dichtbij je gevoel!

Laat je raken door de muziek, voel je kracht en je kwetsbaarheid. Alles mag er zijn. Je hoeft alleen maar jezelf mee te nemen.

Dansen, verbinding, voelen, uit je dak gaan, genieten. Wees welkom!