Georgette Elders, Mira Dietl & Ria Pabon | Klankreis

Klankenreizen:

Een meditatieve reis op de klanken van diverse instrumenten en zang waar je je liggend of zittend aan kunt overgeven’

Op het Rode Maan Festival 2022 net na de supermaan is de première van de eerste Klankreis. Wij kijken er enorm uit!

Het idee om klankreizen te gaan organiseren ontstond heel spontaan tijdens toevallige ontmoetingen van Georgette, Ria en Mira, hun instrumenten en hun ideeën over hoe met klanken, meditatieve ervaringen opgeroepen kunnen worden. Naast zang begeleid het trio zich o.a. op viool, hangdrum, framedrum, ukelele en gitaar. Improvisatie is een belangrijk kenmerk van hoe een klankreis tot stand  komt.  Ook om op de groepssfeer van het moment te kunnen afstemmen zodat je wordt meegenomen op een innerlijke reis waarbij je hart en lijf harmoniseren.

Zowel Georgette als Mira zingen hun zelfgeschreven medicine songs en mantra’s. Hun zang kan als een helende douche door je heen gaan en helpen aarden. Georgettes indrukwekkende stem kan bv. van boventoonzang naar keelzang met een Oosterse gloed transformeren. Mira brengt naast haar prachtige stem en vioolspel, haar ervaring als  muziektherapeute mee. En Ria’s hangdrumklanken, zang en ervaring met transformatie helpen je dromen en thuiskomen in je lichaam.

Kortom : dit trio vrouwen nodigt je uit om mee op reis te gaan door je lijf en innerlijke werelden met de klanken die ze oproepen.

De ligconcerten zijn o.a. geschikt voor festivals, yoga retraits , bedrijfsuitjes of  bijeenkomsten van patiënten verenigingen.

Voor meer informatie: www.shaktimedicine.com