Judith van Oostrom | Zin in de Zaak

Dag lieve vrouw,

Ik ben Judith. Ik begeleid mensen individueel, in workshops, tijdens ceremonies richting een volgende stap in hun leven. Dit kan zijn in werk, prive of beide. In alle gevallen gaan ze de verbinding met zichzelf aan. Vanuit die verbinding vinden ze hun antwoorden.

Ik gebruik Soul Based Coaching om mensen te begeleiden in de richting van de door hun gewenste verandering. Deze werkwijze verbindt hart, hoofd, lichaam en intuïtie met behulp van metaforen. Hierdoor wordt diepgaande verandering makkelijker en is de verandering altijd passend bij waar jij op dat moment staat. In de workshop en de koestersessies die ik dit festival aanbied laat ik je graag kennismaken met deze magische manier van werken.


Workshop: Een nieuw begin

Een nieuw begin. Nieuwe kansen en mogelijkheden. Misschien ligt voor jou alles open, misschien heb je al een richting. Misschien heb je de wens van een nieuw begin. Waar je ook staat, deze workshop helpt je om jouw volgende stap met meer gemak te zetten.

Elk nieuw begin vraagt om afscheid te nemen van wat er was. Centraal in deze workshop staan daarom zowel het onderzoeken van en verbinden met jouw nieuwe begin als in dankbaarheid afscheid nemen van wat was. Hiervoor gebruik ik meditatie, holding space en metaforen. Tijdens de workshop deel je jouw verhaal en luister je naar de ander.


Koestervrouw : Verheldersessie

Wil je even tijd voor jezelf om in te checken bij jezelf? Wil je ontdekken wat er er nu speelt of wat er werkelijk speelt bij een specifiek vraagstuk? Dat kan in een verheldersessie.

Tijdens een verheldersessie bied ik jou de ruimte om te vertellen wat er speelt. In het eerste deel van de sessie luister ik zonder oordeel. De helende kracht van vertellen en gehoord worden is enorm. Daarom ben ik er helemaal voor jou. Vaak ontstaan er door te vertellen al nieuwe inzichten. In het tweede deel stel ik, waar nodig, verhelderende vragen of help ik je ontdekken waar je graag uit wilt komen. Hiervoor maak ik gebruik van tools uit de Soul Based Coaching zoals metaforen, holding space en oordeelloze vragen.

Je kan de verheldersessie gebruiken om in te checken bij wat er op dat moment speelt bij jouw of om een specifieke vraagstuk of situatie te verhelderen.

Kosten € 15,- voor 30 minuten