Marianque den Draak | Praktijk Den Draak

Marianque den Draak (geb. 1961) heeft ruim 25 jaar ervaring als internationaal geregistreerd Bach Bloesemtherapeute. Dit jaar werd ze ook Bach Bloesemtrainer i.o. Haar stijl is levendig, direct, met liefde en met humor.

De Bach® Bloesem Remedie is een simpele, veilige en complete geneeswijze die uitgaat van het zelfhelende vermogen van de mens. Ze geven helderheid en inzicht, want ze werken rechtstreeks in de ziel, en niet op het lichaam.

www.deBachBloesemExpert.nl


workshop zaterdag en zondag: Bloesem Remedies voor vrouwelijke situaties

Puberteit, kinderwens, zwangerschap, moeder worden, mantelzorg, verlies….. Dit zijn voorbeelden voor de situaties die we als thema nemen in deze workshop. In 1,5 uur krijg je een goed beeld hoe de Bach Bloesem Remedies werken, wanneer je ze wel of niet in kan zetten en hoe ze je ze gebruikt. Deze remedies vallen onder de natuurgeneeswijzen. Wat hun uniek maakt, is dat ze niet op het lichaam, maar op de ziel werken doordat ze helderheid
en inzicht geven. Ze lossen niets voor je op. Je gaat er bewust of onbewust zelf mee aan de slag. Door hun positieve eigenschappen, merk je dat je negatieve eigenschappen omgebogen worden. Ze zijn veilig, natuurlijk en eenvoudig.

We maken een inventarisatie van dingen waar vrouwen in specifieke momenten van haar leven last van kunnen hebben. Daarbij krijg je de toelichting welke Bach Bloesem Remedies helpend kunnen zijn. Hoe meer de deelnemers van deze workshop zelf inbrengen, hoe specifieker de adviezen voor de ondersteunende werking van deze remedies zal zijn.


koestersessie: Bach Bloesem consulten

De Bach Bloesem Remedies zijn zo’n mooie manier om jezelf te ontwikkelen! Deze remedies geven helderheid en inzicht op zielsnivo. Dat is ook van toepassing wanneer je niet ziek bent. Je leert anders te reageren, passend bij jouw persoonlijkheid. Je talenten hoeven niet langer je valkuil te zijn, maar dagen je nu uit om je te ontwikkelen. Dat kan je bemerken in je denken, voelen en doen, hoewel het voor veel mensen tamelijk ongemerkt gebeurt.

Op de koesterweide geeft Marianque Bach Bloesemconsulten voor een festivalprijsje. Normale prijs €50,- (incl. remedies), hier €25,- (incl. remedies). Een consult duurt ongeveer een half uur.