Marjon de Groot | Sommerfugl

Hoi,

Mijn naam is Marjon de Groot-Dekker van Sommerfugl.
Ik vind het heel fijn om dit jaar weer aanwezig te zijn op het Rode Maan Festival!

Het is mijn missie om mensen (opnieuw) in contact te brengen met hun eigen innerlijke kracht. Vanuit deze kracht kun je de keuzes maken die goed voor jou zijn. Je verandert je leven van binnenuit.

Ik help jou jezelf te helpen.

Je herpakt de regie over jouw leven. De hobbels die het leven biedt halen je niet onderuit, maar die kun je handelen. En dat maakt dat je je gelukkiger voelt en meer ontspannen in het leven staat.
Mijn ervaring is dat bewustzijn de sleutel is voor verbinding met jezelf. En vanuit deze verbinding kun je zorg dragen voor je eigen geluk, omdat je weet wat je nodig hebt. Ik deel graag mijn kennis, mijn oprechte aandacht, tederheid en zachte kracht met jou, als je de behoefte voelt meer verbinding met jezelf, met je lijf te ervaren.

Tijdens het Rode Maan Festival kun je me vinden op de koesterweide, waar ik een kaartlegging aanbiedt en je een korte reading geef.
Op zaterdag geef ik een workshop, waarbij we aan de slag gaan met het maken van een Dream Board. Op zondag zal ik een fijne innerlijke reis geven, waarin ik je meeneem naar jezelf.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten tijdens het Rode Maan Festival!

Meer informatie over mij? Ga naar sommerfugl.nl


Workshop Dream Board vanuit jouw intuïtie

 

Een Dream Board, of vision board, is een collage van afbeeldingen, tekeningen en/of teksten, die voor jou als bron van inspiratie en motivatie kan dienen voor het verwezenlijken van jouw verlangens.
Vooraf neem ik je mee naar jezelf, naar binnen, zodat je vanuit je intuïtie contact gaat maken met je verlangens. Vanuit het verlangen en het gevoel dat daaronder zit maak je jouw Dream Board.

Bijdrage materiaal: € 3,-


Workshop Innerlijke reis – Een nieuw begin

Tijdens deze innerlijke reis breng ik je door middel van een visualisatie in contact met jouw onderbewustzijn. De beelden en gevoelens nodigen je uit delen van jezelf te ontmoeten. Deze geven jou inzichten over jezelf, door bijvoorbeeld liefdevolle boodschappen, symbolische cadeautjes en/of bijzondere ontmoetingen tijdens de visualisatie. Een magische ervaring!

Nu kan het zijn dat je niet zo visueel bent ingesteld. Dat is geen probleem, want dat wat in je leeft en aan de oppervlakte wil komen kan op allerlei manieren bij je binnenkomen; via je gevoel, via je ‘horen’, via je ‘weten’ en het kan zelfs zo zijn dat je iets ruikt. Ieder mens heeft daarin zijn eigen manier. Uiteraard kan het ook een combinatie van je zintuigen zijn.

Na deze innerlijke reis nemen we de tijd om je ervaringen te integreren. Dit doen we door stil te worden. En te zijn met dat wat er in jou leeft. Er zal nadien ruimte zijn om kort je ervaring te delen als je die behoefte voelt.

Meenemen:
Een matje, meditatiestoeltje met leuning of iets anders waarop je lekker zit of ligt.
Draag gemakkelijke niet knellende kleding, eventueel warme sokken, aangepast aan de temperatuur. Eventueel een dekentje.

 


Koestersessie Kaartlegging

Een kaartlegging, gecombineerd met mijn invoelend vermogen, helpt je jouw onbewuste thema’s zichtbaar te maken. Een kaartlegging geeft vaak heldere en verrassende inzichten!

Je kunt kiezen uit de volgende 2 mogelijkheden

Tarotlegging – 20-25 minuten. Speciale Festival Prijs € 12,50
Ik werk met Legend of the Arthurian Tarot. Deze tarot maakt gebruik van de personages uit de legende van Avalon, Koning Arthur, Merlijn. De tarot spreekt via de taal van energie, symboliek en archetypen.
Soms komen er nog andere kaartendecks op tafel. Ik laat mij geheel leiden door wat er op dat moment ‘gevraagd’ wordt.

1 kaart plus korte reading – maximaal 5-10 minuten – vrije gift
Ik trek een kaart voor je uit het kaartendeck en geef je een korte reading.