Marouska Brandsma

Marouska Brandsma

Genoten van het samenzijn en de fijne energie op het Rode Maanfestival in 2019. Prachtige ontmoetingen gehad en mooie koestersessies mogen geven. Corona kwam, het festival schoof door, de wereld veranderde. Energetisch werk lag een tijdje stil. Is getransformeerd. Helend werk in kleine setting. Met mijn Reikicursussen geef ik iets in handen voor eigen gebruik. Praktischtoepasbaar. Passend in jouw leven. Om te ontspannen, als bijdrage in herstel of als ondersteuning in processen van bewustwording en ontwikkeling.

Rode Maanfestival 2022, een mooi nieuw begin. Daar draag ik graag aan bij:
* Met de Rite of the Womb. Een ritueel voor en door vrouwen. Met als essentie dat we weer in onze vrouwelijk kracht mogen staan. Dat de vrouwelijke energie weer onbelemmerd mag stromen. Een energie die dringend nodig is; voor onszelf, de wereld om ons heen, voor moeder Aarde.
* Met koestersessies. Die rust brengen, helend zijn en stimulerend werken op bewustwording en transformatieprocessen.

Meer weten over mij of mijn bijdrage aan deze wereld?
Whatsapp: 06 33852294
Facebook Reiki&Zo: @ReikimasterMarouska  
Facebook Rite of the Womb: @riteofthewombbymarouska

Workshop Rite of the Womb

Nieuwe maan, een nieuw begin met een bijzonder ritueel. Opruimen van oude pijn en patronen. Het neerzetten van intenties voor de tijd die komen gaat. De Rite of the Womb is een liefdevol en helend ritueel. Geeft ruimte aan de zachte en vrouwelijke Yin-energie. Een energie die eeuwenlang miskent en onderdrukt is. Waardoor vrouwelijke kracht verloren ging. De medicijnvrouwen van de jungle gaven ons de 13e Rite van de Munayki. Een ritueel dat van vrouw op vrouw mag worden doorgegeven aan zoveel mogelijk vrouwen. Zodat de vrouwelijke kracht kan helen. Ze meer en meer gemanifesteerd mag worden. Ze in dynamisch evenwicht mag komen met de mannelijke kracht. Zoals het van nature bedoeld is.

Wees welkom en geniet van dit bijzondere ritueel waarmee je mag herinneren wie je werkelijk bent. Zacht, liefdevol en wijs. Vrouwenkrachtig.

Praktisch: fijn om een zitmatje mee te nemen.  


Blauwe hand koestersessie

Blauwe hand energie. Energie van heling vindt haar eigen weg. Je mag ontvangen. Erop vertrouwend dat het klopt. Je precies krijgt wat je nodig hebt op dat moment. Je mag ontspannen, hoeft niets te doen.

Toe aan een momentje voor jezelf tijdens het festival? Je bent bij mij van harte welkom!

Deze energetische koestersessie duurt ca 30 minuten en bedraagt € 15,-