Marouska Brandsma

Marouska Brandsma

Drijvend op de stroom van het leven. In het moment. Zijn met alles wat er is. De pijn, de angst, het sprankelende licht. Ont-wikkeling. Onderweg naar de essentie. Reiki is de rode draad. Heeft mij tot hier gebracht. Is de basis van mijn energetisch werk. Geef ik met liefde door. Via mijn reikicursussen krijg je iets in handen voor eigen gebruik. Praktisch toepasbaar in jouw leven. Om te ontspannen. Als bijdrage in herstel. Of als ondersteuning in bewustwording en ont-wikkeling.
Mijn energetisch werk kenmerkt zich als ‘liefdevol en met beide benen op de grond’. Een greep uit de reacties: ‘Marouska weet steeds de juiste snaar te raken’, ‘Bij Marouska vond ik een warme plek waar ik mij veilig voelde’, ‘Haar handen laten de zon schijnen’. Dankbaar dat ik ook dit jaar mijn energetische bijdrage mag leveren aan het Rode Maan festival. Ik kijk er naar uit je te ont-moeten ergens op het festival, tijdens de Rite of the Womb of bij de koestersessies die ik geef.
Meer weten over mij of mijn bijdrage aan deze wereld?
FB: Reiki&Zo: @ReikimasterMarouska
FB: Rite of the Womb: @riteofthewombbymarouska
(Foto: Liselore Stap)

 


Workshop: Rite of the Womb
Nieuw begin naar lichter leven met een bijzonder ritueel. Opruimen van oude pijn en patronen. Het neerzetten van intenties voor de tijd die komen gaat. De Rite of the Womb is een liefdevol en helend ritueel. Geeft ruimte aan de zachte en vrouwelijk Yin-energie. Een energie die eeuwenlang miskent en onderdrukt is. Waardoor vrouwelijk kracht verloren ging. De medicijnvrouwen van de jungle gaven ons de 13e Rite van de Munayki. Een ritueel dat van vrouw op vrouw mag worden doorgegeven aan zoveel mogelijk vrouwen.
De Rite of the Womb is geschikt voor alle vrouwen. Ongeacht je leeftijd of de levensfase waarin je je bevindt. Heling kan altijd. Ook als je baarmoeder fysiek niet meer aanwezig is heeft ze energetisch haar plek. Wees welkom en geniet van dit bijzondere ritueel. Waarin we los laten wat niet meer nodig is en intenties neer zetten voor de tijd die komen gaat. Waardoor je steeds meer je vrouwelijke essentie mag gaan leven. Zacht, liefdevol en wijs.

Koestervrouw: Energetische koestersessies
Kom lekker zitten op mijn behandelstoel. Je mag ontvangen. Erop vertrouwend dat het klopt. Je precies krijgt wat je nodig hebt op dat moment. Je mag ontspannen, hoeft niets te doen. Heling vindt haar weg. Geeft rust en ontspanning. Werkt stimulerend op bewustwording en transformatieprocessen.
Toe aan een momentje helemaal voor jou? Je bent bij mij van harte welkom!
De sessie duurt een half uurtje en jouw bijdrage is € 15,- Jij mag kiezen (een deel) contant aan mij en/of als donatie in de strijd tegen menstruatie armoede via mijn actiepagina: https://steun.armoedefonds.nl/fundraisers/marouska-brandsma