Zo houden we het ontspannen

Algemeen

Volg altijd de instructies van de organisatie, de vrijwilligers en de medewerkers tijdens hun activiteiten. Er is altijd iemand van de organisatie in de  buurt van de cateringschuur te vinden.

Eigen initiatief vinden we leuk. Heb je een muziekinstrument of kun je goed zingen of bijvoorbeeld goed verhalen vertellen, laat ons meegenieten!

We zijn te gast op het terrein. Laat je kampeerplaats netjes achter, en doe de rommel en vuilnis in de daarvoor bestemde containers.

In alle (onvoorziene) omstandigheden is de organisatie beslissingsbevoegd. Volg hun aanwijzingen op.

EHBO

In de cateringschuur is een BHV-verbanddoos beschikbaar.

Een ongeval? Waarschuw direct een van de medewerksters of vrijwilligsters. Zij zullen een van de medewerkers met een EHBO-diploma en de organisatie inschakelen. Volg de instructies van deze hulpverleners op!

Vervoer en parkeren

Kom je met de auto, parkeer die dan op de door de vrijwilligsters aangegeven plekken.

Voor de auto’s hebben we een parkeerplaats naast het festivalterrein ingericht. Alleen in noodgevallen mogen ze het festivalterrein op.

Er is geen bewaking op de parkeerplaats, laat dus geen waardevolle spullen achter. De organisatie is niet aansprakelijk voor diefstal.

Kamperen

De lage gedeelten van het kampeerterrein zijn bij slecht weer best vochtig. Voor het behoud van de graslanden mogen campers en caravans dan ook alleen geplaatst worden op de door de organisatie aangegeven plekken.

Vuur en veiligheid

Vanwege brandgevaar is het niet toegestaan open vuur te hebben in of te dicht bij de tenten en andere kampeermiddelen. Zelf koken is geen probleem, maar zorg wel voor je  eigen veiligheid en die van anderen.

Wierook branden is prima, maar niet in de tenten en schuren. Hetzelfde geldt voor roken. Neem zelf een asbakje mee.

Geen kaarsjes in de tenten en schuren!

Mannen op het festivalterrein

We houden van mannen, ze zijn van harte welkom bij aankomst en vertrek, maar vanaf vrijdag 15.30 uur tot en met de eindceremonie op zondagmiddag is het complete festivalterrein uitsluitend toegankelijk voor vrouwen. Het kan zijn dat je toch een man op het terrein ziet, maar dan zijn het leveranciers of mensen die de organisatie heeft gevraagd om te helpen.

Geluid 

Tot 23.30 uur kunnen we naar hartenlust luidkeels zingen, drummen of wat dan ook, maar daarna is het tijd voor zachte muziek en stilte. We gunnen onze buren een goede nachtrust.