ONZE PARTNERS

Teamwork makes the dream work

Zonder onze partners zouden we het Rode Maanfestival niet kunnen houden. Ten minste, niet tegen deze toegangstarieven. Ze hebben allemaal hun hulp spontaan aangeboden en dat vinden we heel bijzonder. Dank jullie wel voor jullie gulle gaven!

Ben & Roland’s Stadskoffiebranderij maakt (h)eerlijke koffie. Die mogen wij het hele weekend gratis drinken.

Van Lohuis Medical mogen we de blusdekens, brandblussers en een AED lenen. Gelukkig hebben we ze nog nooit nodig gehad, maar we willen uiteraard op alles voorbereid zijn.

Shoti Maa is onze theesponsor. Dankzij dit prachtige merk mogen wij het hele weekend gratis genieten van heel veel soorten bijzondere thee. Hoe toepasselijk ook, dat shoti maa kleine moeder betekent!

Carpe Scientia is de vrije vertaling van Pluk de Kennis. Het geven van Revit Trainingen is de hoofdtaak. Daarnaast vindt eigenaar John Eijsink het erg leuk om kasten op maat te maken. Hij ontwerpt ze vooraf met 3D software, zodat je precies kunt zien of de kast daadwerkelijk mooi staat. John hielp ons met de CAD-tekeningen voor de vergunningaanvraag. Dank je wel!

Corti is 1 van de medeoprichtsters. Ze is logopediste en ademcoach en haar logopediepraktijk is regelmatig de plek waar we onze vergaderingen houden. Corti is samen met Laura verantwoordelijk voor de programmering.

Hanneke Nijland is levenscoach, daarnaast schrijft ze via ‘brieven van boven’ brieven namens overleden dierbaren, geeft ze persoonlijke consulten en kun je bij haar de cursus Intuïtief schrijven volgen. Voor het festival maakte ze de huisstijl. Ze is 1 van de oprichtsters van het festival.

Jacqueline Kollerie is een kei in structuur aanbrengen, projecten begeleiden en (administratieve) processen optimaliseren en dat doet ze ook voor het Rode Maanfestival. Ze houdt zich verder bezig met de vrijwilligsters, vergunningen en verzekeringen. Jacqueline is 1 van de oprichters van het festival.

HEB JE ZIN OM TE KOMEN?

Gun jezelf een schitterend weekend. Dan begint je zomer goed!

“MET LIEFDE, SPIRIT EN CREATIVITEIT GEORGANISEERD.”

“Enerverend, emotievol, nat, koud, zere-buik-van-het-lachen gezellig weekend gehad.”

“VOEDING VOOR HART EN ZIEL.”

“DIEPGANG, SLAPPE LACH, VERWONDERING… DIT WEEKEND ZAL IK NOOIT MEER VERGETEN.”

“Fijn dat het lekker kleinschalig is.”

“HIER GAAT NOG LANG OVER NAGEPRAAT WORDEN.”

“LOOP AL DE HELE WEEK ROND MET EEN BIG SMILE OP MIJN FACE.”

“HET WAS MEER DAN BELOOFD: ALLE TIJD EN RUIMTE VOOR MEZELF.”