Boek alvast je ticket voor een schitterend begin van de zomer

Naar de ticketlijn

Voor dit jaar zijn alle toegangstickets uitverkocht.
Alleen de mensen die al een toegangsticket hebben, kunnen nog tickets voor aanvullende diensten bestellen. 

Een overzicht van alle mogelijkheden:

+ Basisticket (uitverkocht)

Het basisticket kost € 155,-. Inbegrepen zijn de entree, een kampeerplek (let op, beperkte ruimte voor caravans en campers!), 6 workshops (keuze uit ongeveer 25), een super ochtend- en avondprogramma, gratis douchen en gratis koffie en thee.

+ Meidenticket (uitverkocht)

Het ticket voor meiden tussen de 12 en 18 jaar oud. Je krijgt € 56,- korting op de entree en betaalt € 99,-. Let op: beperkt beschikbaar!

+ Eten & drinken (alleen als je toegangsticket hebt)

Natuurlijk kun je ook zelf je potje koken, maar wat is er fijner dan aan te kunnen schuiven. Een ticket voor alle maaltijden samen (diner op vrijdag, ontbijt, lunch en diner op zaterdag en op zondag ontbijt en lunch) is € 65,-. Je kunt ook een ticket voor alleen de 2 diners aanschaffen, dat bedraagt € 32,50. Let op: deze tickets zijn verkrijgbaar tot en met 5 juni 2019.

+ Slaapplek (alleen als je toegangsticket hebt)

Heb je geen zin in tent-opzet-gedoe, dan kun je een slaapplek reserveren. Voor € 35,-  slaap je prinsesheerlijk met maximaal 9 andere vrouwen in een gemeenschappelijke tent. Denk wel aan je eigen slaapbedje, slaapzak en kussen.  Let op: deze tickets zijn verkrijgbaar tot en met 5 juni 2019.

+ OV haal- en brengservice (alleen als je toegangsticket hebt)

Voor de mensen die met het openbaar vervoer komen, hebben we een haal- en brengservice vanaf treinstation Almelo Centraal geregeld. Vrijdags halen we je rond 12.15 uur op en op zondag brengen we je rond 17.30 uur weer terug. Kosten: € 15,-.  Let op: deze tickets zijn verkrijgbaar tot en met 5 juni 2019.

+ Veilig betalen

De tickets voor ons festival betaal je via een beveiligde verbinding online via je eigen bank. Je maakt gebruik van iDEAL. Wij maken gebruik van de service van GOtickets.nl. Tickets zijn verkrijgbaar tot uiterlijk 5 juni 2019. Daarna sluit de ticketlijn.

Bestel je ticket

Visit Us On Facebook

“Met liefde, spirit en creativiteit georganiseerd.”

“Enerverend, emotievol, nat, koud, zere-buik-van-het-lachen gezellig weekend gehad.”

“Voeding voor hart en ziel.”

“Diepgang, slappe lach, verwondering… dit weekend zal ik nooit meer vergeten.”

“Fijn dat het lekker kleinschalig is.”

“Hier gaat nog lang over nagepraat worden.”
“Loop al de hele week rond met een big smile op mijn face.”

“Het was meer dan beloofd: alle tijd en ruimte voor mezelf.”