Boek alvast je ticket voor een schitterend begin van de zomer

Naar de ticketlijn

Onze ticketlijn opent op 14 januari om 14.14 uur. Via onze ticketlijn kun je het algemene ticket bestellen en ook eventuele extra’s.
Een overzicht van alle mogelijkheden:

+ Basisticket

Het basisticket kost € 155,-. Inbegrepen zijn de entree, een kampeerplek (let op, beperkte ruimte voor caravans en campers!), 6 workshops (keuze uit ongeveer 25), een super ochtend- en avondprogramma, gratis douchen en gratis koffie en thee.

+ Meidenticket

Het ticket voor meiden tussen de 12 en 18 jaar oud. Je krijgt € 56,- korting op de entree en betaalt € 99,-. Let op: beperkt beschikbaar!

+ Eten & drinken

Natuurlijk kun je ook zelf je potje koken, maar wat is er fijner dan aan te kunnen schuiven. Een ticket voor alle maaltijden samen (diner op vrijdag, ontbijt, lunch en diner op zaterdag en op zondag ontbijt en lunch) is € 65,-. Je kunt ook een ticket voor alleen de 2 diners aanschaffen, dat bedraagt € 32,50. Let op: deze tickets zijn verkrijgbaar tot 7 dagen voor aanvang van het festival.

+ Slaapplek

Heb je geen zin in tent-opzet-gedoe, dan kun je een slaapplek reserveren. Voor € 35,-  slaap je prinsesheerlijk met maximaal 10 andere vrouwen in een gemeenschappelijke tent. Denk wel aan je eigen slaapbedje, slaapzak en kussen.

+ OV haal- en brengservice

Voor de mensen die met het openbaar vervoer komen, hebben we een haal- en brengservice vanaf treinstation Almelo Centraal geregeld. Vrijdags halen we je rond 12.15 uur op, en op zondag brengen we je rond 17.00 uur weer terug. Kosten: € 15,-.

+ Veilig betalen

De tickets voor ons festival betaal je via een beveiligde verbinding online via je eigen bank. Je maakt gebruik van iDEAL. Wij maken gebruik van de service van GOtickets.nl.

Gun jezelf de voorpret en bestel alvast je ticket voor een schitterende zomer! De ticketlijn opent maandag 14 januari om 14.14 uur

Bestel je ticket!

Visit Us On Facebook

“Met liefde, spirit en creativiteit georganiseerd.”

“Enerverend, emotievol, nat, koud, zere-buik-van-het-lachen gezellig weekend gehad.”

“Voeding voor hart en ziel.”

“Diepgang, slappe lach, verwondering… dit weekend zal ik nooit meer vergeten.”

“Fijn dat het lekker kleinschalig is.”

“Hier gaat nog lang over nagepraat worden.”
“Loop al de hele week rond met een big smile op mijn face.”

“Het was meer dan beloofd: alle tijd en ruimte voor mezelf.”