Boek alvast je ticket voor een schitterend begin van de zomer

Vanwege de coronaperikelen mag het festival dit jaar jammer genoeg niet doorgaan. We willen natuurlijk graag iedereen ‘meenemen’. Dat betekent dat je ticket gewoon geldig blijft voor volgend jaar. Bewaar het dus goed, want het is je toegangsbewijs voor 2021! En mocht je behalve je toegangsticket ook andere tickets hebben geboekt (eetticket, slaapticket, ov haal- en brengservice, of plek voor je caravan/camper, die gaan vanzelfsprekend ook mee naar volgend jaar.

Kan ik mijn ticket ook retourneren?
Jazeker. Dat kan tot en met 1 juni 2020. Om onze al gemaakte kosten in elk geval iets te compenseren, brengen we per persoon 20 euro ‘investeringskosten’ in rekening.

Wil je van de terugboekservice gebruik maken, stuur dan een mail naar administratie@rodemaanfestival.nl, met daarin de volgende gegevens:
– je voor- en achternaam
– het e-mailadres waarmee je besteld hebt
– als bijlage het toegangsticket en alle eventueel extra geboekte tickets
(eetticket, ov haal- en brengservice, slaapplek, camper/caravan)
– als je je geld op een andere rekening teruggeboekt wilt hebben dan de rekening waarmee
je betaald hebt: het iban-nummer en de tenaamstelling van de nieuwe rekening

We streven er uiteraard naar om alles zo snel mogelijk af te wikkelen, maar het ticket(s)bedrag -/- 20 euro staat uiterlijk 30 juni 2020 weer op je bankrekening.

Kan ik mijn ticket eventueel verkopen?
Ook dat is een optie. Het is wel van belang dat je de naam van de nieuwe deelneemster en haar e-mailadres aan ons doorgeeft. Dan kunnen we het in onze administratie verwerken. Als je je ticket verkoopt, verkoop je het totaalpakket, dus ook je eetticket en dergelijke.

Heb je nog vragen, mail ons dan vooral. Dat kan naar info@rodemaanfestival.nl.

Heb je nu nog geen ticket, maar wil je het alvast kopen voor volgend jaar? Dat kan op een latere datum weer, maar we willen graag eerst eventuele retourboekingen van dit jaar verwerken. De mogelijkheden straks:

+ Toegangsticket

Het basisticket kost € 165,-. Inbegrepen zijn de entree, een kampeerplek, 6 workshops van 1,5 tot 3 uur (keuze uit ongeveer 25), een super ochtend- en avondprogramma, gratis douchen en gratis koffie en thee. Let op: het aantal plekken voor caravans en campers is beperkt en je moet er een apart (gratis) ticket voor boeken.

+ Meiden toegangsticket

Het ticket voor meiden tussen de 12 en 18 jaar oud. Je krijgt € 66,- korting op de entree en betaalt € 99,-. Let op: beperkt beschikbaar!

+  Ticket voor camper of caravan

Voor campers en caravans hebben we helaas beperkt plek, daarom vragen we je daarvoor een apart ticket te boeken. Het ticket is gratis, maar zonder heeft een camper of caravan geen toegang! Let op: dit ticket is alleen geldig als je ook een toegangsticket hebt.

+ Eten & drinken

Natuurlijk kun je ook zelf je potje koken, maar wat is er fijner dan aan te kunnen schuiven. Een ticket voor alle maaltijden samen (diner op vrijdag, ontbijt, lunch en diner op zaterdag en op zondag ontbijt en lunch) is € 70,-. Je kunt ook een ticket voor alleen de 2 diners aanschaffen, dat bedraagt € 35,00. Let op: deze tickets zijn verkrijgbaar tot en met 11 juni 2020. Let op: dit ticket is alleen geldig als je ook een toegangsticket hebt.

+ Slaapplek

Heb je geen zin in tent-opzet-gedoe, dan kun je een slaapplek reserveren. Voor € 40,-  slaap je prinsesheerlijk met maximaal 9 andere vrouwen in een gemeenschappelijke tent. Denk wel aan je eigen slaapbedje, slaapzak en kussen. Let op: deze tickets zijn verkrijgbaar tot en met 1 juni 2020 en alleen geldig als je ook een toegangsticket hebt.

+ OV haal- en brengservice

Voor de mensen die met het openbaar vervoer komen, hebben we een haal- en brengservice vanaf treinstation Almelo Centraal geregeld. Op vrijdag halen we je rond 12.15 uur op en op zondag brengen we je rond 17.30 uur weer terug. Kosten: € 15,-.  Let op: deze tickets zijn verkrijgbaar tot en met 11 juni 2020 en alleen geldig als je ook een toegangsticket hebt.

+ Veilig betalen

De tickets voor ons festival betaal je via een beveiligde verbinding online via  iDEAL. Wij maken gebruik van de service van GOtickets.nl.

Visit Us On Facebook

 

 

 

 

 

“Met liefde, spirit en creativiteit georganiseerd.”

“Enerverend, emotievol, nat, koud, zere-buik-van-het-lachen gezellig weekend gehad.”

“Voeding voor hart en ziel.”

“Diepgang, slappe lach, verwondering… dit weekend zal ik nooit meer vergeten.”

“Fijn dat het lekker kleinschalig is.”

“Hier gaat nog lang over nagepraat worden.”
“Loop al de hele week rond met een big smile op mijn face.”

“Het was meer dan beloofd: alle tijd en ruimte voor mezelf.”

If you want to see the sun shine, you have to weather the storm      | Over ons  | Voorwaarden & Disclaimer  | Festivalrichtlijnen | Privacy statement |