BOEK ALVAST JE TICKET

voor een schitterend begin van de zomer

Het Rode Maanfestival is een driedaags festival voor vrouwen die graag de verdieping zoeken én van een feestje houden. Een weekend voor jezelf, waarin vooral alles mag. Het festival is dan op 16, 17 en 18 juni 2023. Het weekend voor de zonnewende.

Samen met ongeveer 150 vrouwen kamperen op een prachtige plek op het Twentse platteland, inspirerende workshops volgen, jezelf laten koesteren met bijvoorbeeld een fijne massage of een healing, lekker eten en drinken, dansen onder de sterren als je daar zin in hebt, de stilte zoeken…

Heb je zin om mee te doen en het leven te vieren? Verras jezelf.

+ TOEGANGSTICKET

Het basisticket kost € 180. Inbegrepen zijn de entree, een kampeerplek, 6 workshops van 1,5 tot 3 uur (keuze uit ongeveer 25), een super ochtend- en avondprogramma, gratis douchen en gratis koffie en thee. Let op: het aantal plekken voor caravans en campers is beperkt en je moet er een apart (gratis) ticket voor boeken.

+ MEIDEN TOEGANGSTICKET

Het ticket voor meiden tussen de 12 en 18 jaar oud. Je krijgt € 65 korting op de entree en betaalt € 115. Let op: beperkt beschikbaar!

+ TICKET VOOR CAMPER OF CARAVAN

Voor campers en caravans hebben we helaas beperkt plek, daarom vragen we je daarvoor een apart ticket te boeken. Het ticket is gratis, maar zonder heeft een camper of caravan geen toegang! Let op: dit ticket is alleen geldig als je ook een toegangsticket hebt.

+ ETEN & DRINKEN

Natuurlijk kun je ook zelf je potje koken, maar wat is er fijner dan aan te kunnen schuiven. Een ticket voor alle maaltijden samen (diner op vrijdag, ontbijt, lunch en diner op zaterdag en op zondag ontbijt en lunch) is € 80. Je kunt ook een ticket voor alleen de 2 diners aanschaffen, dat bedraagt € 40. Let op: deze tickets zijn verkrijgbaar tot en met 11 juni 2023. Let op: dit ticket is alleen geldig als je ook een toegangsticket hebt.

+ SLAAPPLEK

Heb je geen zin in tent-opzet-gedoe, dan kun je een slaapplek reserveren. Voor € 42 slaap je prinsesheerlijk met maximaal 9 andere vrouwen in een gemeenschappelijke tent. Denk wel aan je eigen slaapbedje, slaapzak en kussen. Let op: deze tickets zijn verkrijgbaar tot en met 1 juni 2023 en alleen geldig als je ook een toegangsticket hebt.

+ OV HAAL- EN BRENGSERVICE

Voor de mensen die met het openbaar vervoer komen, hebben we een haal- en brengservice vanaf treinstation Almelo Centraal geregeld. Op vrijdag halen we je rond 12.15 uur op en op zondag brengen we je rond 17.30 uur weer terug. Kosten: € 17,50. Let op: deze tickets zijn verkrijgbaar tot en met 11 juni 2023 en alleen geldig als je ook een toegangsticket hebt.

+ VEILIG BETALEN

De tickets voor ons festival betaal je via een beveiligde verbinding online via iDEAL. Wij maken gebruik van de service van GOtickets.nl.

HEB JE ZIN OM TE KOMEN?

Gun jezelf een schitterend weekend. Dan begint je zomer goed!

Vanaf 3 februari 2023, 10.00 uur kun je hieronder je ticket kopen.

“MET LIEFDE, SPIRIT EN CREATIVITEIT GEORGANISEERD.”

“Enerverend, emotievol, nat, koud, zere-buik-van-het-lachen gezellig weekend gehad.”

“VOEDING VOOR HART EN ZIEL.”

“DIEPGANG, SLAPPE LACH, VERWONDERING… DIT WEEKEND ZAL IK NOOIT MEER VERGETEN.”

“Fijn dat het lekker kleinschalig is.”

“HIER GAAT NOG LANG OVER NAGEPRAAT WORDEN.”

“LOOP AL DE HELE WEEK ROND MET EEN BIG SMILE OP MIJN FACE.”

“HET WAS MEER DAN BELOOFD: ALLE TIJD EN RUIMTE VOOR MEZELF.”