DEEL JE TALENTEN!

doe mee als workshopgeefster, marktvrouw, koestervrouw of artieste

Het Rode Maanfestival is de ideale gelegenheid om je organisatie of jezelf te promoten bij zo’n 150 geïnteresseerde vrouwen. Je kunt workshops geven, een marktkraam huren, vrouwen je individuele diensten aanbieden of bijvoorbeeld als artieste optreden. Je mag het ook combineren, en misschien heb jij wel een heel ander idee! Laat het ons weten, we staan open voor alles. Het Rode Maanfestival is een festival zonder winstoogmerk en als medewerkster bieden wij jou of je organisatie een platform om jezelf te promoten. Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon fijn en interessant om een heel weekend met gelijkgestemden op te trekken. Dat geeft energie! Wie we zoeken? Enthousiaste vrouwen die de kracht en pracht in onze regio willen bundelen en versterken.

SAMEN MAKEN WE HET FESTIVAL

Het Rode Maanfestival begint voor medewerksters en vrijwilligsters al op donderdag om 14.00 uur. Dat is een dag eerder dan de deelneemsters. Dan heb je alle tijd om alles mooi in te richten en elkaar alvast te leren kennen. Voor een feestelijk festival is er een fijne energie nodig, vol warmte, vertrouwen en plezier. Die energie willen we samen met de medewerksters opbouwen. Daarom is er die dag een gezamenlijk ritueel om de festivalenergie neer te zetten voor het hele weekend.

Samen dragen we het festival en daarom vragen we je het hele weekend aanwezig te zijn, net zoals de deelneemsters. En als medewerkster ben je natuurlijk ook deelneemster. Voel je vrij om workshops te bezoeken of je bijvoorbeeld te laten verwennen op de koesterweide!

WAT KUN JE DOEN?

Er zijn verschillende mogelijkheden, die we hieronder op een rijtje zetten. Je kunt ervoor kiezen alleen workshops te geven, of alleen koestervrouw of marktvrouw te zijn, maar combineren mag ook. Voor wat betreft de inhoud van je aanbod: het thema van dit festival is ‘licht leven’ en het vindt plaats in het weekend voor de zonnewende. Het is mooi als je aanbod daarop aansluit, maar het is geen verplichting. Let er verder op dat je jezelf niet te vol plant. De ervaring is dat zo’n festivalweekend behoorlijk intensief is. We vinden het leuk jou te ontmoeten!

Workshopgeefster

Presenteer je bedrijf of jezelf door maximaal 2 workshops te geven van 1,5 of 3 uur. Er is niet zoveel ruimte voor lange workshops en we willen het aanbod heel divers houden, dus zeker niet 2 keer exact hetzelfde op een dag. Laat ons daarom zo snel mogelijk weten wat je plannen zijn. De workshops zijn voor de bezoekers gratis, maar voor materialen die je tijdens de workshops gebruikt, kun je een kleine bijdrage vragen.

Wij verzorgen:

+ een kampeerplek + een supermooie workshoptent die je deelt met 2 of 3 andere vrouwen + PR voor jou, door publiciteit op onze Facebookpagina, via onze Instagram, in onze digitale nieuwsbrief en op deze website + mogelijkheid om het publiek te bereiken via een bijdrage aan een goodybag .

Voel je vrij om inspiratie op te doen bij andere workshops of om jezelf te verwennen in de koesterweide.

Investering € 125,00 p.p.

Marktvrouw

Bij een festival voor vrouwen horen natuurlijk hebbedingetjes. Wil jij je (zelfgemaakte) producten verkopen? Meld jezelf aan als marktvrouw. Je marktkraam is – buiten de workshoprondes en het avondprogramma om – zoveel mogelijk open.

Wij verzorgen:

+ een mooie plek op het marktpleintje, daar vlakbij kun je ook kamperen + desgewenst een marktkraam. We geven je alle ruimte om je eigen kraam mooi te maken. In plaats van een kraam bij ons te huren, kun je ook je eigen tafel, busje, caravan, tent of wat dan ook neerzetten, als het maar bestand is tegen alle weersomstandigheden.

+ als PR krijg je aandacht op onze Facebookpagina, via onze Instagram,  in onze digitale nieuwsbrief en op deze website + de mogelijkheid om het publiek te bereiken via een bijdrage aan een goodybag.

Voel je vrij om workshops te volgen en jezelf te (laten) verwennen in de koesterweide.

Investering €  125,00 p.p. + (facultatief) de huur van een marktkraam à € 35,00.

Koestervrouw

Geef jij liever geen workshops, maar wil je wel je talenten delen? Dat kan als koestervrouw. Geef je medefestivalgangers healings, readings, tarot- of handleesconsulten – wat jij maar wilt. Ook visagie, haarvlechten, hennatatoeages, pedicures of manicures lijken ons goede opties, of bijvoorbeeld heerlijke massages. Je geeft minimaal 3 uur per dag koestersessies van 20 à 30 minuten. Je bepaalt zelf de prijs en de duur van je consulten. Onze adviesprijs is tussen 10 en 20 euro.

We creëren in de koesterweide een rustige plek voor je, waar bezoeksters lekker kunnen bijkomen. Jij zorgt voor een eigen (party)tent/camper/caravan of wat dan ook, waarin je je consulten geeft. Die mag je zo mooi aankleden als je wilt, als het maar bestendig is tegen alle weersomstandigheden. In die ruimte mag je ook slapen, maar dat hoeft niet. Als je het fijner vindt, kun je daarvoor ook een extra tent of carvan neerzetten. Dat kan bij je ruimte in de koesterweide, maar ook in de kampeerweide.

Wij verzorgen:

+ een kampeerplek + een mooie, rustige plek op het festivalterrein om je diensten aan te bieden + PR voor jou door publiciteit op onze Facebookpagina, via onze Instagram, in onze digitale nieuwsbrief en op deze website + de mogelijkheid het publiek te bereiken via een bijdrage aan de goodybag.

Daarnaast kun je natuurlijk inspiratie opdoen bij workshops of verwen jezelf bij collega-koestervrouwen.

Investering € 125,00  p.p.

Artieste

Vind jij het leuk om je kunsten te laten zien of horen op ons festival? We zien je graag als artieste! Omdat we als stichting geen winstoogmerk hebben en ook geen subsidies ontvangen, kunnen we geen hoge gages betalen. Maar het staat je natuurlijk wel vrij om je cd’s, boeken of kunstwerken of wat dan ook te verkopen, of om eventueel een workshop te geven. En we denken graag samen na over een tegenprestatie.

In overleg bepalen we je festivallocatie. Een plek in 1 van onze mooie tenten? Bij het kampvuur? Of in je eigen (party)tent, busje, caravan: alles is mogelijk en je kunt het zo mooi maken als je wilt. Hou wel rekening met alle weersomstandigheden en kies voor een stevige oplossing.

Wij verzorgen:

+ een kampeerplek + een mooie plek in de programmering + PR voor jou door publiciteit op onze Facebookpagina, via onze Instagram, in onze digitale nieuwsbrief en op onze website + de mogelijkheid het publiek te bereiken via een bijdrage aan de goodybag.

Natuurlijk ben je vrij om bijvoorbeeld workshops te volgen, jezelf te laten verwennen door de koestervrouwen of met het gezamenlijke programma mee te doen.

Investering in overleg.

 

“MET LIEFDE, SPIRIT EN CREATIVITEIT GEORGANISEERD.”

“Enerverend, emotievol, nat, koud, zere-buik-van-het-lachen gezellig weekend gehad.”

“VOEDING VOOR HART EN ZIEL.”

“DIEPGANG, SLAPPE LACH, VERWONDERING… DIT WEEKEND ZAL IK NOOIT MEER VERGETEN.”

“Fijn dat het lekker kleinschalig is.”

“HIER GAAT NOG LANG OVER NAGEPRAAT WORDEN.”

“LOOP AL DE HELE WEEK ROND MET EEN BIG SMILE OP MIJN FACE.”

“HET WAS MEER DAN BELOOFD: ALLE TIJD EN RUIMTE VOOR MEZELF.”