Er is zich een nieuwe wereld aan het vormen. In alle chaos in de wereld is het misschien nog niet zo zichtbaar voor je, maar een wereld vol liefde en licht, vol magie en steeds hogere vibraties breidt zich elke dag verder uit. In dit magische gesprek neem ik je mee naar die wereld die ook in jou is. En gesprek van hart tot hart, van ziel tot ziel, van buik tot buik.

Ik ben Wendy Tacoma, ik ben zielsbevrijder, energievoeler en op pad met de nieuwe wereld vol bewustzijn, liefde en licht.

De nieuwe wereld. Eén waar alles anders werkt dan voorheen. Waar het mogelijk is om ons eigen leven bewust te creëren. Waar we veel makkelijker contact hebben met onze eigen kern en alle spirit hulptroepen om ons heen. Waar altijd alles klopt, ook al is dat soms moeilijk te vatten. Waarin we helemaal ons zelf mogen zijn, waar we onze ziel kunnen laten spreken.

Een wereld waarin van ons wordt gevraagd om bewust te worden van onze gewoontes en overtuigingen. Om opnieuw te kiezen en los te laten. Een wereld waarin we mogen ontvangen en dit echte vrouwelijke principe weer mogen leren kennen en omarmen. Waar er een nieuw evenwicht is tussen het mannelijke en het vrouwelijke. Waar er overvloed is voor iedereen.

In deze wereld ben je al gestapt door hier op het festival te zijn. Misschien onbewust, of heel bewust.

In dit gesprek, dit samenzijn, zak je als het ware nog meer in deze nieuwe wereld vol mogelijkheden en overvloed. En zak je daarmee ook meer in de magie van het festival, de magie die wonderen laat gebeuren deze 3 dagen.