Wilma geeft tijdens het Rode Maanfestival koestersessies Consciousness Acces Bars.

Consciousness Acces Bars is een ontspannen proces. Het defragmenteert en herprogrammeert als het ware je gehele energiesysteem en het verwijdert alle ballast die bepaalde problemen in stand houden.

De behandeling

Gedurende een korte behandeling van een half uur op een comfortabele massagetafel, zorgen een aantal zachte aanrakingen op je hoofd ervoor dat energetische banen (BARS) gaan stromen op het gebied van relaties, creativiteit, controle, lichaam heling, bewustzijn, etc. In die gebieden zorgt vastzittende energie ervoor dat gedachtepatronen zich blijven herhalen. Deze lading wordt afgevoerd als de BARS geactiveerd worden door aanraking. Het verminderen van oude vastzittende gedachtepatronen geeft jou de kans en de vrijheid om te kiezen wat jij in het NU wilt. Je gedachten creëren je werkelijkheid, zonder overbodige oude ballast. Met een Acces Bars behandeling help ik je lichaam en geest om zichzelf te herstellen, zodat je weer ontspannen verder kan.

De ervaring

Een Bars sessie geeft weldadige lichamelijke en geestelijke ontspanning. Het geeft rust, ruimte en ontspanning. Minder stress, rusteloosheid en vermoeidheid.

Tijdens het Rode Maanfestival is de bijdrage voor een weldadig en opruimend half uurtje tot 45 minuten 15 euro.