Op dit festival geven wij de Rite van de Baarmoeder, een prachtig en diepgaand ritueel om je te verbinden met jouw baarmoeder. Het is voor veel vrouwen nog een onbekend gebied, wat ze vooral kennen van de maandelijkse ongemakken. De baarmoeder is echter ook de plek waar de creatiekracht en levensenergie huist . Hier weer contact mee maken in dit ritueel is een transformerende ervaring.

Het ritueel komt vanuit de jungle van Zuid-Amerika en wordt nu overal ter wereld gegeven. Vele vrouwen gingen je al voor in het opschonen en ruimte maken in één van ons meest gevoelige organen, de baarmoeder.

Het ritueel herstelt de natuurlijke balans waardoor je gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde weer kunnen gaan stromen. Het maakt ruimte voor nieuwe gevoelens en laat je opnieuw kennismaken met jouw krachtplek.

Kom en laat je in alle zachtheid helen. De verbinding met je eigen lichaam weer ervaren is echt een cadeau aan jezelf! Dit te mogen ervaren op het Rode Maan festival in verbinding met een groep prachtige vrouwen is een ervaring die je nog lang bij zal blijven.

Kom in kleren waar je je vrouwelijk en prettig in voelt. Je kunt een steen meenemen voor in het ritueel. Deze neem je niet meer mee naar huis. Wij zorgen ook voor voldoende stenen.