In de workshop ‘intuïtief schilderen met klankschalen’ maak je kennis met de bijzondere kracht van klank.

Heb jij je wel eens mee laten voeren op de magische klanken van klankschalen, tingsha, rainstick en koshi? En wil je kleur en vorm geven aan jouw innerlijke reis?

Laat je dan verrassen tijdens het Rode Maanfestival en kom naar de 1,5 durende workshop ‘intuïtief schilderen met klankschalen’.
Elk lichaam is een unieke klankkast. Ervaar welk effect de verschillende klanken hebben op jouw lijf. Gun jezelf een ‘klankenbad’ terwijl je heerlijk ontspannen op je matje op de grond ligt.
Om van daaruit intuïtief te gaan schilderen. Intuïtief schilderen kun je ook zien als een ‘innerlijke reis’. Je geeft kleur en vorm aan datgene dat binnen in jou leeft. Het is luisteren, voelen & volgen; vormgeven aan jouw innerlijke beleving.
De intentie van de workshop is om de verbinding met jouw magische zelf te voelen en te ervaren wat je beweegt. Dat zijn altijd mooie en vreugdevolle momenten!

Wil je tijdens het Rode Maanfestival de kracht van klank ervaren en experimenteren, ontdekken en spelen met kleur, vorm en beweging…..dan zit je goed bij de workshop ‘Intuïtief schilderen met klankschalen’.

In de workshop is ruimte voor 10 vrouwen en je investeert € 10,= (werkmateriaal workshop).

Je bent van harte welkom
Hartegroet,
Petra & Simone
Knap Kind