‘Je kind als spiegel’


In de workshop ‘je kind als spiegel’ maak je kennis met een combinatie van de methodieken   PresentChild® & Systemisch Werken.

De methodiek PresentChild® maakt duidelijk dat jouw kind zich net zo intens en actief inzet voor jouw levensgeluk als jij voor dat van je kind. Je kind gebruikt zijn gedrag, spel, ontwikkeling of klachten als taal om duidelijk te maken wat er bijgestuurd mag worden in jouw leven, relatie of gezin.
Je kind nodigt (zonder dat hij zich daarvan bewust is) jouw uit in de spiegel te kijken…
Als jij daar gehoor aan durft te geven, betekent dit een verrijking voor jezelf. En je zult ook merken dat het positief doorwerkt op het gedrag en de gezondheid van je kind.

Daarbij maak jij deel uit van veel verschillende systemen (bijv. je eigen gezin, je gezin van herkomst, je werk, je vriendinnen). Systemen waarin allerlei ongeschreven regels gelden. En deze systemen hebben invloed op jou als vrouw, zowel op positieve als negatieve wijze.

Ben je nieuwsgierig geworden? Wil je inzicht in de spiegel die jij voorgehouden krijgt en de invloed die verschillende systemen op jou hebben?
Gun jezelf dan de workshop ‘je kind als spiegel’.
We gaan drie uur lang met verschillende werkvormen (o.a. visualiseren, aandachtsoefeningen, tekenen en werken met opstellingen) aan het werk. Daarbij gebruiken we ons hoofd (denken), ons hart (voelen) en onze handen (doen) om te leren over onszelf!
In de workshop is ruimte voor 10 vrouwen en je investeert € 10,= (werkmateriaal workshop).

Je bent van harte welkom

Meer weten over Knap Kind……kijk dan op www.knapkind.nl
Informatie over de methode PresentChild® is te vinden op www.presentchild.com

 

‘Het is een groot geschenk voor je kind als je zelf gelukkig bent…..’