Sta het je zelf toe!
In essentie zijn we Licht en Trilling.
De workshop bestaat uit drie stappen: Inzicht verwerven, contact maken en opruimen met dat wat jou belemmerd om te stralen en Licht toelaten.
Via de Tzolkin, Maya-astrologie, ga jij inzicht verwerven in jouw  potentie en de valkuilen die daar  mee gepaard  gaan. Je maakt contact met je zielsbestemming. Mee bewegen  met deze voor jou specifieke energie maakt je leven lichter. Je kan er voor kiezen om met de stroom mee te gaan en de magie in je leven  verwelkomen. Moeiteloosheid is het toverwoord. Be natur!
Daarna gaan we een Licht laten schijnen op de gordijnen die jouw belemmeren je Licht te laten schijnen:  belemmerende overtuigingen, rollen waar je aan ‘moet’ voldoen of rollen die je (valse) veiligheid bieden,……….. Wordt je bewust!  Aansluitend ga  je wat jou niet meer dient, loslaten in een ritueel  en contact maken met je innerlijk Licht.
Om onze Lichtkracht te versterken gaan we ons aansluiten aan het Grote Licht en onze lichtheid, in de dubbele betekenis van het woord,  in beweging brengen.
We werken met Tzolkin kaarten, stilte, beweging/dans, meditatie, rituelen.

> Op de Mayakalender is het op deze dag, zaterdag 17 juni een Rode Slang dag. DE dag om je oude huid los te laten J <