Lachen heeft iets magisch, ja hahaahaaa! Lach maar mee nu op dit moment als je dit leest. Tover een glimlach op je gezicht. Geef het wat tijd om het wonder te laten gebeuren. Magisch toch?!

Mijn naam is Iris ( Anutosh) en ik laat je graag de magische kracht van het lachen ervaren op dit festival. Als een kind mag je je laten verwonderen door je eigen lach, je stem en je energie die boven komt borrelen tijdens en na het lachen. Doordat we langer lachen dan dat je misschien gewend bent, treden de positieve en helende effecten op in je lichaam en geest. Lachen transformeert emoties en negatieve gedachten. Lachen brengt je heel eenvoudig terug naar je ware zelf. Tijdens deze workshop wordt je uitgenodigd doormiddel van lachyoga oefeningen en lachmeditatie om contact te maken met jouw lach.

Trek kleding aan waar je makkelijk in kunt bewegen. Neem je lach mee ookal lijkt het alsof je lach er even niet is. We lachen met dat wat er is dus dat kan ook zijn verdriet, boosheid, frustratie, geen zin hebben.. enz.
Iedereen is welkom met of zonder ervaring

Ik kijk er naar uit om jou te ontmoeten tijdens de lachyoga workshop op dit vrouwenfestival. Het zal in ieder geval een avontuur worden met veel lachen waarvan je hopelijk de magie nog lang zult navoelen.