In deze workshop nemen wij je mee op een magische reis naar jouw ontembare vrouw. De ontembare vrouw personificeert kracht en wil zeggen dat je leeft naar je ware natuur, je eigen authentieke kracht. In contact met deze kracht leef je jouw natuurlijke leven vanuit jouw waarheid en komen jouw creativiteit, jouw intuitie, jouw humor, jouw diepzinnigheid, het heilige, het heilzame, het seksuele en het sensuele samen en vormen een stevige basis voor jouw identiteit.

Na de ontmoeting met jouw ontembare vrouw ga je haar tekenen in vol ornaat. In een visualisatie is het beeld van haar nog vluchtig maar wanneer je haar gaat tekenen gaat ze meer leven en wordt ze tastbaar. Bovendien geeft het tekenen van je ontembare vrouw nog meer informatie over jezelf.

Het symbool heeft zijn wortels in de geheimste diepten van de ziel; taal scheert over het oppervlak van het begrip als een zacht briesje. Woorden maken het oneindige eindig; symbolen dragen de geest voorbij de eindige wereld van woorden naar het rijk van oneindig zijn ~ JJ Bachofen