Ik leerde dat, hoewel wij allemaal ‘seksueel bevrijd’ zijn, wij in deze maatschappij maar de helft weten!  Wij weten alleen iets over voortplantingsseksualiteit. Seks om kinderen te maken. En als we die niet (meer) maken, dan versloft  langzamerhand datgene wat we eerst zo belangrijk vonden in onze relatie. Seks! Magie!

En dan dutten we in…..
En dan verliezen we energie.
En soms denken we dan ook dat onze relatie dood is.
Of wijzelf,  ‘van onderen’…

Dan proberen we krampachtig om dat gevoel terug te krijgen, eerst in onze relatie, met nieuwe speeltjes, of samen eropuit, of we liften onze borsten, oogleden of andere verzakkingen, of we gaan in therapie.

Of we worden verliefd op die leuke collega en hebben daar vernieuwende, spétterende seks mee. Dan denken we dat dát het helemaal is, we verlaten onze oude partner en gaan verder met de nieuwe liefde.

En na een poosje vervallen we in hetzelfde stramien van werken, boodschappen, schoonmoeder bezoeken  en 1x per maand seks. Of minder…..

Het kan ook anders.
Er is ook een andere manier van seksualiteitsbeleving. Het is een al duizenden jaren bestaande visie op seksualiteit. Er zijn technieken waardoor we ons hele leven seksueel actief blijven en daarmee onze seksuele energie kunnen laten stromen. Zónder porno. Zónder botox. Maar met liefde voor jezelf. Waarbij je weer kunt stromen. Waar bij je weer voelt wat je tóen ook voelde, namelijk die fijne, lieve, warme sensualiteit, die jou op wolken deed lopen, die je genoeg energie gaf om je de dag door te laten bruisen, die je gelukkig maakte, energiek, warm en mooi.

In het westen kennen wij deze visie en technieken nog niet.

Ik wil jullie ermee laten kennismaken. Sterker, ik wil álle vrouwen ermee laten kennismaken. Ik vertel jullie er alles over, want, waarom weten wij dit niet? Het is zó belangrijk en kan ons zoveel sterker, warmer, mooier en gezonder maken!