Georgette Elders | Shakti Medicine

Mijn naam  is Georgette Elders.

Ik speel graag verschillende rollen als theatermaakster zoals dans/yogadocente, bodyworker, moeder, grootmoeder, sing/song writer, sound orakel, maanvrouw en levensgenieter. Deze rollen zijn allemaal jasjes waaruit mijn hart spreekt en zingt. Ze vloeien soms in elkaar over.

De afgelopen 30 jaar heb ik honderden kinderen, tieners, vrouwen en ouderen begeleidt en aan les gegeven.

De instrumenten die ik gebruik zijn beweging, adem, stilte en klank.

Mijn hartewens bij begeleiden van mensen is: 

Ontdek Jouw Medicijn!

Ik begeleid je op een reis door lichaam en geest, naar jouw  mooie  hart en laat zien dat jij jouw eigen medicijn bent. Door in je eigen kracht te staan, leer je dat je alles in huis hebt voor heling en groei.

Je leert je autentieke zelf te ontdekken op deze reis.

Samen gaan we op zoek naar deze wilde wijsheid. We activeren jouw levensenergie en leren hoe je deze opschoont en aanvult. Hierdoor zal je meer rust en plezier ervaren in de dag-tot-dag.  

Ik voel me dankbaar dat ik uitgenodigd ben voor het Rode Maanfestival.

Wat een feest om met zoveel vrouwen op  het Rode Maanfestival  te verbinden, te delen, te inspireren en te creeren.

  • Op  het Rode Maanfestival laten wij: Leonie Boers , Marian de Leeuw en ik je proeven van de sfeer van onze Rode Tent tijdens de volle maan die we al 10 jaar hoeden in Twente. 
  • Op het Rode Maanfestival neem je mee op een ontdekkingstocht naar jouw Oerstem, de stem van je ziel. Bevrijd je stem, om vanuit je lijf te  zingen dmv lichaamswerk, stemexpressie en chants en shamanic voice. 
  • Zaterdagavond tijdens het festival geven wij Mira, Ria en ik een ligconcert. Wij dompelen je onder met: 

Een Klankenreis: 

Een meditatieve reis op de klanken van diverse instrumenten en zang waar je je liggend of zittend aan kunt overgeven’ 

Meer proeven wat ik allemaal uit mijn rugzak kan toveren kijk maar bij.

Om Shanti,

 

Georgette Elders,

Workshop: ONTDEK JE OERSTEM!

Wil je ook meer voelen en zingen vanuit jouw onderbuik?
 
 
Dan is deze mix van stembevrijding, zang, yoga, dans, adem en  emotioneel lichaamswerk echt iets voor jou. Ik nodig je uit om jouw Oerstem te ontdekken, de stem van je ziel.
Alle klankkleuren van je  emoties in  je stem mogen weer gehoord worden van lief, ondeugend, vurig, boos, droevig, verlegen, klagend naar rauw….. in bezielde stemexpressies, Jabbertalks, liederen, mantra, healing en medicine songs.

Gedurende het jaar leer je ook om op nieuwe manieren je stem te verkennen met sound healing, Boventoon/ Keelzang en Shamanic voice technieken met de klankschalen, harmonium en op de Heartbeat van de drums.