Jolanda Wiezer | Praktijk de stroming

Hey mooie vrouw, ik kijk er naar uit om je (weer) te ont-moeten tijdens het Rode Maan festival. Mijn naam is Jolanda Wiezer en ik werk als kinesiologe in Praktijk de Stroming en samen met mijn partner heb ik het bedrijf Chanté Peta. Dit jaar mag ik de cacao ceremonie en een workshop rondom het Magische Medicijnwiel verzorgen. Mijn passie is om ieder weer terug te brengen bij haar hartsverlangen en passie, want als ieder van ons haar passie gaat leven, groeien we met elkaar naar een andere samenleving. Deze passie komt terug in al mijn workshops en werk als therapeut. Cacao is een ware hart-opener en brengt je naar je eigen zachtheid, compassie en liefde. Het Medicijnwiel geeft mij houvast en inzichten en ik vind er steeds weer mijn stabiliteit in terug.

Meer info over mij en mijn werkzaamheden kan je vinden op facebook of via www.praktijkdestroming.nl  http://www.chantepeta.com


Workshop: Cacao Ceremonie

Cacao Ceremonie
De officiële naam van Cacao: is Theobroma Cacao, waarin ‘theobroma’ vanuit het Grieks vertaald ‘Food of the Gods’ betekent. Al decennia lang wordt Cacao in ceremoniële setting gedronken door de Maya’s en daarvoor ook door de Inca’s.

Cacao opent ons hart en brengt ze ons weer terug in verbinding met onze werkelijke bron. Cacao geeft verbinding en bedding en zorgt dat de zachte, warme en liefdevolle stroom vanuit je geopende hart al sprankelend en glinsterend door je lichaam heen voelbaar is.

Door met elkaar te zingen, voelen, ademen, mediteren en aan te raken, maken we deze sprankeling groter en verschijnt op ieders gezicht een vreugdevolle glimlach. Een glimlach die licht en liefde brengt naar jezelf en de anderen om je heen.

 


Workshop: Magisch Medicijnwiel

Bij alle traditionele volkeren over de gehele wereld heeft het Medicijnwiel een centrale plek in hun leven. Het medicijnwiel vertegenwoordigt niet alleen het leven en de elementen, maar het leven Zelf. Het Medicijnwiel geeft mij houvast en inzichten en ik vind brengt stabiliteit in mijn leven. Deze kennis wil ik graag met je delen. In de workshop bespreek ik de diversiteit van het medicijnwiel, de dynamiek en ga je voelen welke inzichten het medicijnwiel aan jou zichtbaar laat worden.