Ria Ruitenberg | Santho Rias

Het belangrijkste voor mij is denk ik wel, andere mensen helpen.  Ik doe dat op vele verschillende manieren o.a. door praten en luisteren, allerhande ondersteuning daar waar de behoefte ligt maar grotendeels door mijn creativiteit te delen. Als er ook maar iemand is die zegt, ik ben niet creatief, dan is mijn uitdaging begonnen.  Iedereen is creatief, alleen heb je soms hulp nodig.  Ik heb al meerdere workshops gegeven en de feedback, enthousiasme, verbazing, emotie die los kan komen is heel mooi om te mogen zien. Creatief zijn is een mega uitdaging voor velen van ons. Oordelen van anderen, oordelen van onszelf maakt het dat we gestopt zijn met ons uitleven. Waar mijn kracht ligt is iemand zo te begeleiden dat ze verwonderd en trots weggaan met hun eigen creatie.

Ria Ruitenberg, Creatief coaching
santhorias@gmail.com

Facebook: Santho Rias


WORKSHOP Stenen beschilderen

Je gaat zitten aan een tafel vol prachtige Deense Pebble stones. Al snel zie je een steen die jou aantrekt. Dat is het begin van iets moois. Je denkt dat jij de steen kiest, maar de steen koos jou. Zo zal de steen jou ook laten voelen waarmee je het mag versieren. Een rustgevend en ontspannende workshop.

Materiaalkosten €7,50


WORKSHOP Speksteen bewerken

Je maakt kennis met speksteen, de hardheid en de zachtheid. Vaak geeft de steen zelf aan wat hij wil, maar met rust, compassie en zorgzaamheid kun je hem vormen. Het vormen doe je door te schuren en vijlen. Ga je met de steen mee of luister je naar jezelf. Je kunt b.v. een krachtamulet, mini doolhof of godin maken.

Materiaalkosten €7.50


MARKTKRAAM Speksteen creaties, beschilderde stenen, beelden, houten items

Op mijn kraam vind je een diversiteit aan zelfgemaakte creaties, o.a. speksteen, beschilderde stenen, houten items en klei beelden. Leuk voor jezelf, maar ook om weg te geven. Alles is gemaakt met gevoel. Het zijn veelal natuurlijke materialen die ik gebruik. Ik zie je graag.