Rian Luijten | Godin – Levenskunstenares

Mijn naam is Rian Luijten. Levenskunstenares. Ik ben 72 jaar en woon in Sambeek, Noord-Brabant. Ik wil mijn wijsheid en talenten graag delen.

Heb de opleiding pottenbakker(keramiste) gedaan en had in de jaren ‘70 een eigen winkeltje. Houd van werken met klei, de zachte kneedbare grond van onze Moeder Aarde, de vruchtbaarheids godin. Ik maak ook godinnen.

Als Oer – vrouw voel ik me thuis in de 4 elementen ,lucht, aarde, water en vuur. Ik vond een werk plek met dat alles om me heen, in een Prehistorisch Openlucht Museum en werd 5 jaar begeleidster van groepen aldaar. Buiten, in weer en wind.
Maakte vuren aan, stookte broodovens met takkenbossen warm. En zo meer.

In een Thermaal – bad ben ik de laatste 20 jaar werkzaam geweest, als medewerkster op de kuurafdeling en gaf de gasten, ontspannende massages en aqua gym in het water. Heb veel ervaring in het werken met mijn welwillende handen, die ook heel warm zijn.  Op het Rodemaanfestival 2022, had  ik je koestervrouw willen zijn voor een rustmoment en stoelmassage. Helaas heb ik pas mijn arm gebroken en ben ik nog niet genoeg hersteld om te masseren, maar ik ben er wel.  

G O D I N H A N G E R S

Ik heb  mooie spullen voor de verkoop in en rond mijn tent, o.a. zelfgemaakte godin-hangers van klei; gebakken tot steen,
paardenstaarten, vogelvleugels en leren buideltjes.

Je bent helemaal welkom !

Met warme groet,

rianluijten@gmail.com
mobiel 0643152342
thuis 0485577101.