Yvonne Exterkate-Broeze | Kinesiovon

Mijn naam is Yvonne en ik ben echtgenote, moeder en kinesioloog.
Ieder jaar zag ik het Rode Maanfestival wel ergens een keer voorbij komen en iedere keer dacht ik; ’ik moet / wil hier iets mee’. Toen was mij nog niet duidelijk wat.

Tot vorig jaar. Opnieuw zag ik de aankondiging van het Rode Maanfestival 2023 voorbij komen op Facebook en wist meteen, hier wil ik staan. Mooie, krachtige vrouwen kennis laten maken met Kinesiologie! Haar kracht versterken of haar opnieuw in haar kracht zetten mocht deze even verstek hebben laten gaan. Waardoor ze weer lichter het leven kan omarmen.
Vanuit die flow heb ik mij aangemeld. En nu mag ik, samen met al die andere mooie, krachtige vrouwen, een bijdrage leveren aan ‘Licht Leven’ tijdens het Rode Maanfestival.

http://www.kinesiovon.nl


Koestervrouw: Kennismakingsbehandeling kinesiologie

Waar energie stroomt, ontstaat ruimte

Vraag je je af waarom het niet loopt? Waarom je van de ene klacht naar de andere gaat? Je vermoeid blijft, de hoofdpijn maar niet overgaat. Je schouders en rug blijven protesteren? Je geen energie hebt om te luisteren naar je lichaam, om tot actie over te gaan?
Dan zou het zomaar kunnen dat jouw energie niet voldoende ruimte heeft om te stromen. Energie heeft namelijk ruimte nodig om te kunnen stromen. Als jouw energie niet goed stroomt ontstaan er blokkades. Deze vertalen zich in het negeren van wat je lichaam je wil vertellen en dat uit zich, meestal, in lichamelijke klachten. Zoals hoofdpijn, verkrampte spieren, slecht slapen, vol hoofd, letterlijk geen energie om de dag door te komen, schouder en rugklachten, geen idee hoe je alle ballen nog in de lucht moet houden.

Om van klacht naar kracht te gaan, is het belangrijk om te weten waar de oorzaak van je klacht(en) ligt. Tijdens een kinesiologie behandeling onderzoeken we met behulp van de spiertest waar de blokkades zich bevinden en hoe ze zijn ontstaan. Door deze inzichten te bespreken en de bijbehorende correctietechnieken toe te passen ontstaat er ruimte. Ruimte waardoor de energie aanvoer en afvoer weer kan stromen en het zelfhelend vermogen geactiveerd wordt. Er ontstaat beweging, de blokkades lossen op en daarmee verminderen of verdwijnen de ontstane klachten. Je staat weer in je kracht!

Kinesiologie betekent letterlijk vertaald ‘de leer van de beweging’. Wat mag er bij jou weer in beweging komen? Dit laat ik je lichaam vertellen met behulp van de spiertest. De gevonden blokkades worden door mij in balans gebracht waardoor de beweging zich hersteld, wat bijdraagt aan een lichter leven.
Duur kennismakingsbehandeling ca. 30 min; kosten €10,00