Silvia Bartelds | Salon Silverder

Silvia Bartelds | Salon Silverder

Lieve vrouw; voel je omhuld, beschermd en geliefd

Ik ben Silvia Bartelds (Deventer’62) en ik mag het transformatieproces van mensen en van onze aarde helpen te steunen door schilderen en dichten.  Als HSP’er voel ik me sterk verbonden met de universele spiritualiteit en mag ik bruggen slaan, verbindingen maken, balans brengen en mensen openen.

Daarin werk ik, sinds ik bijna 24 jaar geleden een engel-ontmoeting heb gehad, samen met de engelenwereld. Ik schilder dan ook het liefst persoonlijk afgestemde beschermengelen, maar ook abstract werk met een engelverschijning.

Ik ben sinds 2010 live aan het werk in mijn eigen galerie/atelier  Salon Silverder in de Deventer binnenstad.


marktkraam

De engelkunstwerken in mijn marktkraam zijn het levende bewijs van mijn transformerende kunst. Je wordt direct gespiegeld door de kracht van de kleur goud in de vorm van bladmetaal. Om de puurheid van de energie van de werken goed door te kunnen geven werk ik met de oeroude schildertechniek tempera. Dit is de oudste verftechniek ter wereld die ik zelf meng van ei en natuurlijke pigmenten.

Ik zal op het Rode Maanfestival voor je schilderen en dichten in mijn marktkraam en ik laat je mijn kleinere goldenguidelights met een waxinelichtje voor op je huisaltaar zien.

Liefs Sil

Parelmoeder

het water
de omhulling
de glans
de warmte
de gelaagdheid
je bent welkom
te zijn een parel
wiegend en genietend
tot je klaar bent
ik open me

 

MY SESSIONS