Alice de Heus | Bewuzt Vitaal

Mijn naam is Alice de Heus, vrouw en moeder van 2 prachtige kinderen in de leeftijd van 13 en 15 jaar. Een zeer interessante leeftijd waarin ze zichzelf aan het ontdekken zijn en waarin je jezelf terug ziet :). Ik woon samen met mijn partner en de kinderen in een klein dorp aan de Maas, waar ik ook regelmatig te vinden ben.

Verder houd ik me dagelijks bezig met mijn praktijk, waar ik al ruim 15 jaar bezig ben om mijn doel te verwezenlijken. Mijn doel is om mensen een leven te laten leven zonder pijn of ongemakken op een gezonde natuurlijke manier. Een ware ontdekkingsreis naar jezelf en ik reis graag mee. Om dit te bereiken gebruik ik diverse methodes van meesters waar ik in de leer ben geweest met een sausje van mijzelf.

Als je meer van mij wilt weten over mijn achtergrond, mijn visie of een van de methodes waar ik meewerk dan raad ik je aan om de website te bezoeken. Deze staat vol met informatie. Ik hoop dat ik je op het festival mag ont-moeten, misschien wel in mijn tent, bij het eten of elders op het terrein.

Liefs Alice
Bewuzt Vitaal
www.bewuztvitaal.nl
Tel: 06-40122864


Koestervrouw: Energetische Voetreflex+ behandeling

Hemel & Aarde – Buiten & Binnen – Yang & Yin – Hoofd & Voeten – Verbinden & Versmelten

Graag wil ik je kennis laten maken met deze bijzondere Energetische Voetreflex+ behandeling waarbij hoofd en voeten met elkaar verbonden worden.

Ervaar jij ook weleens dat je (te) veel in je hoofd bezig bent. Dat kan doordat je veel piekert of misschien aan het bedenken bent hoe je verder wilt of is het, het grote aanbod van prikkels dat bij je binnenkomt. Kortom je brein is overbelast, je autonome zenuwstelsel raakt overprikkeld en gaat in de vlucht/vecht of bevries modus. En als je veel in je hoofd zit dan verlies je de verbinding met je lijf, dat gaat vanzelf.

Door een Energetische Voetreflex+ behandeling te ondergaan krijg je weer verbinding met jezelf. Er wordt zowel op je hoofd en op de voeten behandeld. Ik werk heel intuitief en laat mijn handen zijn werk doen, wat resulteert in een bijzondere ervaring die je niet wilt missen.

De voordelen van een Energetische Voetreflex+ behandeling zijn o.a.:
* betere aarding.
* uit het hoofd, in het lijf.
* optimale energiedoorstroming.
* ontspanning van lichaam en geest.
* het Licht in jezelf zien.

Tijdsduur van de behandeling is 45 minuten en de vergoeding die ik er voor vraag is € 25,00 (liefst contant).