Ellie de Heus | Borsten en Balans

Yes, wij gaan elkaar weer ont-moeten 😀 Ook dit jaar staat mijn tent weer voor je open voor een borstverzorgende behandeling een buik-borstmassage of een chakramassage.

In het begin allemaal misschien wat vreemd of raar en dat is het ook…in het begin. Tijdens de behandeling of massage gebeurt er iets waarna je heel anders naar jezelf en je lichaam gaat kijken. Er komt ruimte, er komt verbinding, er komt ontspanning en dat vanuit liefde en respect.

De energie stroomt door mijn lichaam terwijl ik dit aan je vertel, kom het maar gewoon ervaren. Is de stap nog te groot? Kom dan toch, voor een (borsten)babbel. We zien elkaar bij mijn tent of ergens op het festival terrein. Als je het fijn vindt kun je vooraf contact met mij opnemen via 06 44 94 02 80. Alle informatie over mij is te vinden op: www.borstenenbalans.nl

Warme groet,
Ellie van Borsten en Balans.

 


Koestersessie: Borstenbehandeling en massages

Borstverzorging: Voor elke bewuste vrouw van elke leeftijd. Het maakt niet uit of je grote, kleine, ongelijke, geen borsten of één borst hebt.
Het verzorgen van je borsten doe je, gewoon, om je borsten gezond te houden, als je klachten hebt rondom de menstruatie en overgang of als je borstvoeding wilt gaan geven. Maar ook na een operatie is het een goede manier om weer in contact te komen met je lichaam en verdriet, angst en/of boosheid los te laten.
Voor deze behandeling boek je 2 sessies achter elkaar, je vult vooraf een intakeformulier in en ondertekent een verklaring dat je op de hoogte bent over wat je kunt verwachten tijdens en na de behandeling.

Borst-Buikmassage: Deze zachte massage is vooral gericht op de plaats waar je woont – in je buik – en je vrouwelijke deel – je borsten -. Deze lichaamsdelen worden vaak overgeslagen terwijl ze voor je vrouw-zijn juist zo belangrijk zijn. Je boekt 1 sessie.

Chakra-massage: Alle chakra’s verdienen gelijke aandacht en worden fysiek gemasseerd met een speciaal afgestemde olie-mix. Het hele lichaam komt aanbod zodat de energie goed doorstroomt. Vul 2 sessies achter elkaar in voor deze massage.

Sessie: 45 min € 30,00 Breng 2 handdoeken mee.