Astrid Stok | Fotografie

Blikken

Hallo mijn naam is Astrid Stok (1965 -Deventer) en ben tijdens de Rode Maan festival jullie fotograaf.
Als huisfotograaf nu voor de 5e editie van deze fijne intieme liefdevolle vrouwen festival probeer ik de sfeer en de vrouw in beeld te brengen. Enerzijds als vastlegging voor de Rode Maan organisatie maar vooral voor jullie als mooie en leuke herinnering.
Ik probeer altijd met mijn camera integer de beelden vast te leggen en als het weekend achter de rug is en het word openbaar gemaakt dan krijgen jullie ze altijd als eerste te zien als goedkeuring.


Workshop: Ogen-Blikken met je smartphone

Dit jaar  is er ook de mogelijkheid om mee te doen aan de workshop Ogen-Blikken met je smartphone. Dit is een fotowandeling workshop die gericht is op Anders Kijken naar je omgeving waarop je op dat moment bevindt.
We gaan dwalen en spelen in de omgeving en hierdoor ontstaan er foto’s die gaan spreken, die we later gaan bespreken. Ofwel laat je verrassen door je omgeving en zie meer dan je in de eerste ogen-blikken ziet.


FOTOSHOOT

Ook is er dit jaar weer de mogelijkheid om jezelf een mooie fotoshoot Cadeau te geven. Tijdens pauzes kun je gebruik maken voor een persoonlijke fotoshoot van jezelf.
Voel je onzeker voor de camera, of heb je negatieve ervaring met foto s van jezelf. Of wil je nog een shoot voor je website of gewoon omdat het leuk is om een mooie vooral fijne foto van jezelf te hebben.

Jouw schoonheid en jouw Zijn is uniek en dit leg ik graag voor je vast.
Voor een fotoshoot vraag ik 25 euro en je krijgt 5 tot 10 foto,s digitaal toegestuurd.