Monique Tjon-A-Tsien | Koudeseminaar

Ik ben Monique Tjon-A-Tsien. Ook wel genoemd de IJsdokter van Nederland. Dit omdat ik als eerste Huisarts Integrale Leefstijlgeneeskunde in Nederland ben gespecialiseerd in Adem & Kou. Dit werk doe ik in mijn eigen huisartsenpraktijk de Waterring in Wateringen en erbuiten in de IJsdokter Health Clinic in Koudeseminaar.

De liefde voor koud water zwemmen en ademwerk is 8 jaar geleden begonnen toen ik via een grap met koud zeewater zwemmen in aanraking kwam. Van eerst zelf het hele jaar door in de zee gaan is dit omgeslagen in de missie om Kou & Adem veilig en verantwoord binnen mijn beroepsgroep en erbuiten aan alle mensen te introduceren.

In mijn ontdekkingstocht naar verdieping volgde ik de Wim Hof opleiding, ging ik naar Rusland om via Ewout Staartjes te leren over winterzwemmen volgens de Russische traditie en leerde ik in Duitsland over hydrotherapie van Kneipp. Om verdieping in de adem te krijgen werd ik Transformational Breath ademcoach.

Sinds 2 jaar geven we via Koudeseminaar en Adempro trainingen en opleidingen tot oa Koudetrainer en Bewust Verbonden Ademtherapeut.

Mijn websites: www.koudeseminaar.nl en www.adempro.nl Ik ben te vinden op Facebook en linked in via monique Tjon-A-Tsien en Koudeseminaar. Op instagram via Koudeseminaar.


workshop: Adem & IJsbad

Waarom zijn Adem & Kou goed voor je gezondheid?
Een korte koudeprikkel blijkt goed te zijn voor de gezondheid.
IJswater is een krachtig medicijn wat het zelf genezend vermogen van ons lichaam aan zet door de reset van alle systemen in ons lichaam.
Het zorgt oa voor een gymnastiek voor de bloedvaten en de ademhaling. Het versterkt ons immuunsysteem, bevordert de vetverbranding en geeft een energie boost voor je lichaam en geest. Het kado van de blije kick van endorfines na het ijsbad geven het gevoel dat je leeft.

Kou is voelen.
Kou laat onze eigen innerlijke vuur ontbranden.
Het effect zal doorwerken op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel gebied.
Het zorgt voor bekrachtiging van wie jij bent en of wenst te worden.

Kom, voel en beleef wat de adem en het IJswater jou te brengen heeft.
Bij de 2 Adem & IJsbad workshops zal ik bijgestaan worden door Karin Schipperheijn, koestervrouw en ook Koudetrainer.
Van harte welkom.

 

Er is een kleine bijdrage van toepassing voor deze workshop vanwege het ijs; 5,00 euro per persoon

Ben je zwanger, heb je epilepsie, Raynaud, koorts of een zwak hart en hoge bloeddruk is deze workshop niet geschikt voor  jou. Je kan altijd tevoren overleggen met Monique