Bianca Grondman | Zenggiyoga

Hi Bianca Grondman hier,

Ik ben sinds 30 jaar weer terug op “Oale groond”. Heb in de tussentijd mijn vleugels uitgeslagen om de wereld te ontdekken en ben hier in Twente weer neergedaald om samen met mijn partner te genieten van het mooie Twente, elkaar en mijn familie dichterbij.

Ik ben al heel wat jaren yogadocent voor volwassenen en kinderen. Gecertificeerd mindfulnesstrainer en sinds kort Trauma Sensitief Mindfulness Therapeut. Maar heb het meest geleerd van het leven. Als vrijwilligster geef ik yoga aan kinderen en hun moeders uit Oekraïnie.

Ik geef mijn yogalessen op de boerderij in Beuningen en werk samen met het gezondheidscentrum in Borne als trauma sensitieve mindfulness therapeut. Mijn yogalessen bestaan vnl uit yin yoga en restorative yoga. Zachte yogavormen die voor iedereen toegankelijk zijn.

Mijn yoga studio heet Zenggiyoga en is Zenggi de naam van mijn overleden babyzoontje die zo mee blijft bewegen op mijn levensweg.

Ik kijk ernaar uit jouw op dit festival te mogen ontmoeten.

Lieve groet,
Bianca


Workshop Chakra balancing yin yoga met aromatherapie
In mijn yin yogaworkshop neem ik je mee op reis door je chakra’s. Met yin yoga houdingen ( zittend of liggend uitgevoerd) gaan we stap voor stap onze energievelden weer openen. Vanuit de zachte vrouwelijke yin energie jezelf toe te staan vol overgave te verzachten en te observeren, als een ontdekkingsreis. Ondersteund met affirmaties en aromatherapie. Geen yoga ervaring nodig. Ik werk met yogaprops wat jouw de ondersteuning geeft die je nodig hebt.
Breng je eigen matje mee mocht je die thuis hebben. Ik heb er ook een aantal bij me inclusief yogaprops

 

Workshop Shamanic Powerstok maken
Tijdens de workshop Shamanic powerstick gaan we samen een krachtstok maken. Hierbij maak je gebruik van een tak of stok van een boom die je aanspreekt. Je gaat voor jezelf na wat jouw krachten zijn of eigenschappen die je zou willen hebben. Deze eigenschappen worden symbolisch aan de stok gehangen in de vorm van veren, kralen, lint, touw, verven, ingraveren of andere dingen die iets voor je betekenen. Je kan die dingen meebrengen die je er graag aan wil hebben, maar er zijn ook veel kralen, veren, touw, verf etc. aanwezig. Ook heb ik stokken bij me die je kunt gebruiken. Voel je vrij om zelf een tak / stok mee te nemen die je hebt gevonden in het bos en jouw aanspreekt. Erg leuk en helend om dit samen met anderen te maken.
Als de stok “klaar” is wordt ze gezegend en is ze helemaal van jou om kracht uit te putten. En heb je een mooi krachtig item voor in je huis of onderweg 😉
Voor de materialen ( veren, lint, verf, kralen, schelpen etc ) reken ik € 3,00 per stok.

 

Vroege vogelprogramma Mantra’s zingen 1/2 uur
Wat doet mantra zingen met je?
De klanken van de mantra’s hebben daarbij een functie. Bij het mantra zingen voel je die Sanskriet klanken resoneren in je lichaam. Dat verzacht, je krijgt een warm gevoel en
je voelt je verbonden met jezelf en anderen. Mantra zingen wordt dan ook ‘Yoga voor de ziel’ genoemd.
Ga je mee met mij in verbinding met jezelf en de anderen terwijl we samen mantra’s gaan zingen! Niets is helender voor je hart. Het raakt je ziel. Zingen van soul to soul. Geen zangervaring nodig 😉 Het gaat vanzelf als jij je hart laat spreken. Ik begeleid zachtjes de zang met mijn handpan. Andere muziekinstrumenten begeleiding is zeer welkom! Zo ook een meditatiekussentje mocht je die thuis hebben.