Marieke van Lenthe | coachingspraktijk Marieke
Ik ben Marieke van Lenthe van Coachingspraktijk Marieke.
In mijn praktijk, retraites en workshops begeleid ik mensen die enorme stress ervaren die de verbinding met zichzelf en het vertrouwen in het leven zijn kwijt geraakt. Na jarenlange ervaringen, vele opleidingen en als ervaringsdeskundige gebruik ik verschillende technieken waaronder lichaamsgerichte- en ademhalingsoefeningen om spanning, stress of trauma te ontladen. Coaching, visualisaties, meditaties en de natuur zet ik in om meer inzichten en bewustwording te creëren.
Daarnaast help ik als ademcoach mensen die klachten hebben als:
(chronische) hyperventilatie
stress en hoge/snelle adem
burn-out en weinig energie
benauwdheid bij COPD, astma
hartkloppingen/paniekaanvallen
slaapproblemen, piekeren,
vol hoofd en vermoeidheid
Voel jij een roep en wil jij uitreiken naar iemand die jou kan begeleiden in dat wat jou belemmerd. In een gratis kennismakingsgesprek kijken we samen wat er nodig is, waar het verlangen zit en of wij een fijne klik hebben om in overgave samen te werken.
Mag ik jou ontmoeten?

www.mariekevanlenthe.nl


Workshop Magic Cirkel
🧘🏽‍♀️”Het is onze oerbehoefte om in contact te zijn met onszelf, met de ander, ons volledig welkom te voelen en erbij te horen” Het feit dat we tegenwoordig te druk zijn en grotendeels via schermen communiceren creëert afstand en eenzaamheid.
❤️ Hoe fijn is het om liefdevol ontvangen te worden, om volledig gezien en gehoord te worden, je welkom en gekoesterd te voelen. Maar waar ook je angsten, schaamte, verlegenheid, verdriet, blijdschap, onzekerheid, en verlangens er mogen zijn.
Mooie lieve vrouw!
Heb jij ook behoefte om je meer te verbinden met andere mooie vrouwen?
🎭 Even al je rollen, die je in je leven hebt aangenomen, los te laten. Even geen partner, moeder, vriendin, werknemer van…. Écht tijd voor jou om weer meer connectie te voelen. Te delen, geïnspireerd en gesteund te voelen, herkenning te horen en te voelen in elkaars verhalen. Maar bovenal je eigen kracht en wijsheid weer te durven voelen en van daaruit te spreken!
🙏Wil je dit vrouwen samenZijn ook ervaren en vieren? Voel en wees welkom en neem mee:
yoga matje – dekentje/kussen – iets wat symbool staat voor jouw keelchakra
Extra kosten: 2,00 euro
🙏🌸 Hope to see you in the magic cirkel 🙏🌸

Koestervrouw
De manier waarop je ademt is de manier waarop je leeft
Zou het kunnen dat ook jouw ademhaling zich heeft aangepast aan een druk, gestrest, angstig en ongezond leven? Een leven vol afspraken, zorgen, moeten, verantwoordelijkheden, prestatiedrang en wat al niet meer. Is het misschien mogelijk dat je lichaam zelfs ’s nachts blijft doorademen alsof het dag is, omdat je jezelf onbewust continu traint om actief en alert te zijn? Dit persoonlijke adempatroon geeft informatie over hoe jij in het leven staat en met uitdagingen omgaat. Door bewust te zijn van jouw adempatroon, wordt er een start gemaakt met het doorbreken van oude patronen, zowel in adem als gedrag.
Veel voorkomende klachten, waarmee ademcoaching jou kan helpen:
(chronische) hyperventilatie
stress en hoge/snelle adem
burn-out en weinig energie
benauwdheid bij COPD, astma
hartkloppingen/paniekaanvallen
slaapproblemen, piekeren,
vol hoofd en vermoeidheid
Neem de eerste stap naar meer rust, inzicht, bewustwording en meer energie en boek een ademsessie en ervaar het zelf!
Kosten 25,00 euro
Meenemen: jezelf
Duur: 60 min.