Esther Donga | BIJES
In mijn praktijk coach ik volle vrouwen die willen stoppen met lijnen, hun lichaam willen koesteren maar bang zijn om aan te komen. Stoppen met de eeuwige strijd met de weegschaal en zichzelf liefdevol accepteren. Weer voelen wat jouw lichaam nodig heeft en niet eet restricties en sport rigimes volgen wat iemand ooit heeft bedacht en voor iedereen zou moeten werken.
Daarnaast kan jij een moment van ontspanning en koestering bij mij boeken, ik geef Lomi Lomi massages of Godinnenmassages voor vrouwen bij mij thuis of op locatie. Uit het hoofd komen, weg met stress en in de vertraging het lichaam lief hebben. Niets moeten, alleen maar zijn!
Wees welkom lieve sister!

 


Workshop * This is me!*

Vraag aan een vrouw 5 dingen die zij aan haar lichaam wilt veranderen en het antwoord is snel hier. Vraag aan een vrouw 5 dingen wat zij enorm mooi vindt aan zichzelf en het antwoord duurt een stuk langer.
Dat vind ik enorm verdrietig, de focus ligt vaak op wat niet goed is. Bedacht door een vreemde, zijn er modetrends en lichaamstrends waar vrouwen in willen passen en aan willen meten. En dat is vaak niet helpend voor een positieve zelfbeeld.
Maar wat zou er gebeuren als jij dankbaar zou voor jouw lichaam, hoe ze vandaag is? Wat zou er gebeuren als jij trots bent op wie jij bent en jezelf de allermooiste vrouw vind? Wat zou er gebeuren als vrouwen elkaar gaan bekrachtigen en supporten?
Door middel van dans, sisterhood en ritueel gaan wij onszelf iets meer omarmen en lief hebben. Jij mag jezelf laten zien lieve sister, jouw unieke mooie jij!
Neem mee: kussentje, dekentje en iets om te drinken.

 


Koestervrouw: Godinnenmassage

*Godinnenmassage*
Even tijd voor jezelf, landen in jouw lichaam en niets meer hoeven.
Met olie masseer ik het hele lijf met lange stroken, geen pijnlijke knopen weghalen, alleen maar zachtheid en aandacht. Van het puntje van jouw tenen tot jouw kruin, jouw lijf mag er helemaal zijn en gekoesterd worden voor het werk wat zij elke dag doet.
Ik kietel jouw zintuigen met geurende olie, soms een zacht briesje die ik waaier..jij mag zakken en in overgave. Alles in afstemming en behoefte van jou.
Tijdens een uur kan ik jou hele lichaam masseren, investering 50 euro
Graag meenemen: sarong/hammamdoek, handdoek en flesje water