Esther Donga | JIJENES

Dankbaar voor het fijne werk dat ik mag doen! Ik begeleid kinderen en/of gezinnen om elkaar weer te zien en te horen. Gevoelens (leren) voelen en uiting te geven op een gezonde manier. Ik bied ondersteuning in de opvoeding en verzorg verschillende soorten workshops aan opvoeders. Daarnaast begeleid ik vrouwen in het vinden van hun thuis in zichzelf.

Ik; gek op mijn gezin,vrienden en familie. Boeken, kaarsjes, bad, goed kopje espresso of een kopje kruidenthee. De maan, edelstenen, reizen of de vier elementen. Slappe lach of een goed gesprek. Meezingen in de auto en dansen( tijdens het koken). Ik hou van geluksmomenten, zijn deze er niet, dan maak ik ze!


Workshop Devadanza

Dochter,moeder, vriendin, partner, werkneemster, mantelzorgster, vrijwilligster; als vrouw draag je zoveel petten maar weet jij nog wie jij bent? Ben jij in verbinding met jouw wensen en verlangens? Hou je van wie je bent of ben je bezig met wat andere wellicht van jou denken?
Door middel van dans, ritueel, intentie, delen en de fijne bedding van sisters maak je kennis met Devadanza.
Tijdens deze workshop maak je kennis met de archetypes en wat zij voor jou betekenen. Een reis naar binnen voor iedere vrouw die het verlangen heeft haarzelf (opnieuw) te leren kennen. Als jij hebt, neem een zitkussentje en dekentje mee. Draag kleding waar jij je helemaal fijn in voelt maar wel kunt bewegen. Ik ontmoet jou graag mooie vrouw!

Lieve groet,

Esther

Www.jijenes.nl


Koestervrouw: Godinnenmassage

Hoor jij de fluistering van jouw ziel?

Een godinnenmassage is een eerbetoon voor jouw ziel en jouw lichaam. Door zachte bewegingen masseer ik het lichaam met warme olie en mag jij uit jouw hoofd en in jouw lijf zakken.
Ik stimuleer de zintuigen door geur en verschillende aanrakingen, alles in afstemming met jou.

Het hele lichaam, de achterzijde of voel jij de roep voor een buik/borst/hoofd massage….jij mag het aangeven, jij bent helemaal welkom bij mij!

Graag twee grote (hammam)doeken meenemen.

In mijn eigen praktijkruimte in Lelystad (Bij Es) verzorg ik ook Lomi Lomi massages en Godinnenwolkjes, een dagdeel die helemaal in het teken staat van jou en de prachtige ziel die jij bent. Voetenbad, massage, fijn eten en drinken..alles om jouw ziel te voeden.

Bijdrage voor een sessie van 30 minuten is €20