Karin ter Haar | Lieve Ikke

Lieve jij,

Durf je naar jezelf te kijken?

Durf je keuzes te maken?

Keuzes die bij jou passen.

Zodat je, in je eigen kracht komt te staan…..en weer gaat schitteren op je eigen unieke manier.

Het Rode Maan Festival 2019 voelde voor mij, als koestervrouw en als deelnemer, als een warm bad. Een warm bad met mooie en lieve vrouwen, fijne gesprekken, ruimte voor een lach en een traan, dans en zang. Ik heb dan ook geen moment getwijfeld of ik mij voor 2020 weer op zou geven als koestervrouw.


koestersessies  access bars & tafelopstellingen

Als koestervrouw geef ik Access Bars® behandelingen. Heerlijk als je behoefte hebt aan rust en ruimte in je hoofd. Door zachtjes de 32 punten (thema’s) op je hoofd aan te raken gaat je energie weer stromen. Zo ruim je, je overtuigingen/ keuzes op, die voor jou niet meer werken. Ga lekker liggen (met al je kleren aan), sluit je ogen en ga ervaren. In het slechtste geval heb je een ontspannen massage, in het beste geval heb je ook nog rust en ruimte gecreëerd.

Als koestervrouw geef ik ook 1 op 1 tafelopstellingen, een mooie tool om te kijken hoe het ( familie)systeem je gevormd heeft. Je komt met een concrete vraag over jezelf, van jezelf. Met behulp van houten poppetjes zet je je familie van herkomst op tafel. Ik stel je vooral vragen en vertel je wat ik waarneem. Zo wordt je plek in je gezin van herkomst zichtbaar. Een tafelopstelling werkt verhelderend en helend.

Beide sessies duren ongeveer 45 minuten, bijdrage  15 euro

Karin ter Haar

Wil je graag meer informatie, kijk eens op mijn site: www.lieveikke.nl