Hanneke & Rinske | Lifecoaching

Mijn naam is Hanneke Nijland. Het Rode Maanfestival heeft een plekje in mijn hart en ik kijk er naar uit jullie daar te ontmoeten. Ik heb een praktijk voor lifecoaching en ben docent bij OmZin, het opleidingsinstituut voor intuïtieve ontwikkeling, healing en reading.

Dat er veel meer wijsheid in je schuilt dan alleen je verstand, vond ik een openbaring. Er ging een wereld voor me open toen ik ervoer dat ook mijn lichaam, mijn emoties en mijn intuïtie me veel te vertellen hebben. Daarnaar leren luisteren heeft ervoor gezorgd dat ik mijn leven steeds meer leef op een manier die me op het lijf geschreven is. Het gaat bij mij bruisen als ik zie dat mensen op hun eigen ontdekkingstocht gaan. Ik kan enorm meegenieten met onze 3 post-pubers die elk op hun eigen manier steeds meer de wijde wereld in trekken en als coach en als docent geniet ik ervan als ik zie hoe mensen zichzelf ontdekken en de verbinding aan durven gaan, met zichzelf en met anderen.

Collega-docent Rinske Hofman en ik geven samen een uitgebreide workshop waarin je intuïtie centraal staat. Hoe maak ik contact met wie ik in wezen ben en met mijn intuïtie, wat heeft mijn lichaam me te vertellen, en meer. Het is een kleine greep uit wat de opleiding Intuïtieve Ontwikkeling te bieden heeft.

Daarnaast geef ik de workshop ‘Schrijf je licht’, waarin we vanuit ons onderbewuste aan de slag gaan met ‘willen’ en ‘moeten’.

Hanneke Nijland Lifecoaching
www.hannekenijland.nl
www.omzin.nl

“Wanneer krijgen we dit als vak op school?” Ik heb het me regelmatig afgevraagd sinds ik in 2011 in aanraking kwam met het energiewerk bij het Centrum voor Leven en Intuïtie en sinds 2016 bij OmZin. Ik ben er nooit meer mee gestopt. Met helder perspectief en vooral concrete handvatten leerde ik mijn intuïtie praktisch in mijn werk en dagelijks leven te gebruiken. Dat ik het ook nog kan verbinden met mijn professionele kennis en eigen wijsheid maakt het voor mij een stevige basis in mijn leven. Mijn enthousiasme voor het energiewerk en alle ervaringen op mijn ontdekkingstocht, hebben geleid tot docentschap bij OmZin. Tevens ben ik contactpersoon voor OmZin Apeldoorn. Als coach bij ICI works (www.ici.works) en docent intuïtieve ontwikkeling bij OmZin geniet ik van de groei van mensen die het aandurven deze ontdekkingstocht met zichzelf en de omgeving bewust aan te gaan. Ik ga voor kwaliteit en diepgang, om zo plezier en zingeving samen op te laten trekken.

Op het Rode Maanfestival geef ik een workshop intuïtieve ontwikkeling, samen met Hanneke Nijland. Ben je nieuwsgierig om te komen ervaren? Weet je van harte welkom!

Rinske Hofman
ICI works
www.ici.works
rinske@ici.works
www.omzin.nl

 


WORKSHOP door Hanneke : Schrijf je licht

(voor iedereen die veel ‘moet’ in het leven)

Lichter leven, volgens mij werkt het als je wat minder moet van jezelf, en je wat meer richt op de dingen die je graag wilt. Ik moet nog even sporten, ik moet op tijd naar bed, ik moet naar mijn werk,  ik moet nog even wat dingen regelen…. Moeten is ingebakken in ons dagelijks taalgebruik. Het is een woord dat zwaar aanvoelt, je wordt er onrustig van, het geeft je stress.

We gaan op onderzoek uit: welke dingen moet jij van jezelf in je leven? En komt dat vanuit een innerlijke drive, of meer vanuit bijvoorbeeld wat de maatschappij van je eist, wat voorbeeldvrouwen je voordeden, vanuit de ‘mores’ in je werk of binnen je familie? Past het bij wie jij in wezen bent? Laten we het ‘moeten’ wat lichter maken, en minstens zo belangrijk: aandacht geven aan je verlangens, dat wat je echt wilt. Heb je het al, of staat er nog iets tussen. Patronen, misschien, of overtuigingen? Die gaan we opruimen.

Je gaat schrijven met je onderbewuste en daarnaast gaan we aan de slag met meditatie en visualisatie. Laat je verrassen door de antwoorden!

Wat neem je mee? Er is voldoende papier en er zijn ook voldoende pennen, maar als je je eigen schrijfschrift of -boekje hebt, wil je dat misschien het liefst gebruiken.

 


WORKSHOP door Hanneke en Rinske: In contact met je intuïtie

We starten met lichaamsoefeningen en een meditatie waardoor je meer bij jezelf en je eigen ervaringen kunt blijven.
Daarna ga je op ontdekkingstocht

• Contact met wie je in wezen bent
• Hoe blijf jij bij jezelf in contact met anderen
• Hoe kun je je hoofd even uitzetten
• Waarnemen met al je zintuigen
• Wat heeft je lijf je vandaag te vertellen
• Wat heeft je intuïtie je vandaag te vertellen
• Hoe ga je om met overtuigingen die jezelf ondermijnen of beperken: jezelf de ruimte geven

Allemaal aspecten uit de opleiding Intuïtieve Ontwikkeling bij OmZin. Het gaat om ervaren, voelen en het mooie is: daarin is alles goed. We nemen met elkaar de ruimte om te experimenteren. Zullen we ons met z’n allen verwonderen?

Duur van de workshop: 3 uur
Wil je zelf een yogamatje en handdoek meenemen? Een dekentje en wat water kunnen ook prettig zijn.