Hanneke Nijland | Lifecoaching

Mijn naam is Hanneke Nijland. Ik ben vrouw, moeder, partner, dochter, tante, vriendin… en ik heb een praktijk voor lifecoaching en ben docent Intuïtieve ontwikkeling bij OmZin, opleidingsinstituut voor intuïtieve ontwikkeling, healing en reading.

Dat er veel meer wijsheid in je schuilt dan alleen je verstand, vond ik een openbaring. Er ging een wereld voor me open toen ik ervaarde dat ook mijn lichaam, mijn emoties en mijn intuïtie me veel te vertellen hebben. Daarnaar luisteren heeft ervoor gezorgd dat ik mijn leven steeds meer leef op een manier die me op het lijf geschreven is.

Ik vind het nog steeds bijzonder dat ik nu les geef bij de opleiding die een belangrijke rol speelde bij mijn ontdekkingstocht en dat ik als lifecoach met heel wat mensen een stukje mee mag wandelen.

Het gaat bij mij bruisen als ik zie dat mensen op hun eigen ontdekkingstocht gaan. Ik kan enorm meegenieten met onze 3 pubers die elk op hun eigen manier steeds meer de wijde wereld in trekken en als coach en als docent geniet ik ervan als ik zie hoe mensen zichzelf ontdekken en de verbinding aan durven gaan, met zichzelf en met anderen.

Het Rode Maanfestival heeft een plekje in mijn hart en ik kijk er naar uit jullie daar te ontmoeten.
Ik geef een uitgebreide workshop waarin we samen gaan experimenteren met onze intuïtie. Hoe maak ik contact met wie ik in wezen ben en met mijn intuïtie, wat heeft mijn lichaam me te vertellen, en meer. Een kleine greep uit wat de opleiding Intuïtieve Ontwikkeling te bieden heeft. Je bent van harte welkom.

Hanneke Nijland
Lifecoaching

Waterhoekweg 4a Saasveld
06 508 338 00

hnd@hannekenijland.nl
www.hannekenijland.nl
www.omzin.nl


WORKSHOP: IN CONTACT MET JE INTUÏTIE

We starten met lichaamsoefeningen en een meditatie waardoor je meer bij jezelf en je eigen ervaringen kunt blijven.

Daarna ga je op ontdekkingstocht

  • Contact met wie je in wezen bent
  • Hoe blijf jij bij jezelf in contact met anderen
  • Hoe kun je je hoofd even uitzetten
  • Waarnemen met al je zintuigen
  • Wat heeft je lijf je vandaag te vertellen
  • Wat heeft je intuïtie je vandaag te vertellen
  • Hoe ga je om met overtuigingen die jezelf ondermijnen of beperken: jezelf de ruimte geven

Allemaal aspecten uit de opleiding Intuïtieve Ontwikkeling bij OmZin. Het gaat om ervaren, voelen en het mooie is: daarin is alles goed. We nemen met elkaar de ruimte om te experimenteren. Zullen we ons met z’n allen laten verrassen?

Duur van de workshop: 3 uur

Wil je zelf een yogamatje en handdoek meenemen? Een dekentje en wat water kunnen ook prettig zijn.


Workshop: Een nieuw begin, de eerste stap

Je zit er tegenaan te hikken. Je staat voor je gevoel al veel te lang op dat kruispunt. Wat wil je nou? Niet zoals het nu is. Dat in elk geval. Je hebt grote dromen, kleine dromen. Of misschien nog wel helemaal geen dromen, omdat het in je hoofd nog een veel te grote warboel is van mogelijkheden of onmogelijkheden.

Wat als je op dit moment precies bent waar je zijn moet, om te komen waar je wilt? We onderzoeken in deze workshop waarin jij graag een nieuw begin wilt maken, waar jij van droomt. Dat is de basis. We kijken wat je op dit moment tegen houdt, maar ook wat je verder zou kunnen helpen. Deze keer zet je je hoofd eens uit en laat je je lichaam, emoties en je intuïtie aan het woord. Je krijgt inzicht in wat jouw eerstvolgende stap zou kunnen zijn. Je mag hem zo groot of zo klein maken als jij wilt. En je gaat hem echt zetten die eerste stap, in deze workshop. Een mooi begin (of vervolg, het is maar hoe je het bekijkt).