Laura Beldman & Lisette van der Horst
Ken je dat gevoel dat je iemand ontmoet en dan ervaart dat je elkaar al jaren lijkt te kennen. Voor je het weet gaat het gesprek over de meest wezenlijke thema’s van het leven en weet je wij komen elkaar niet toevallig ‘Nu’ tegen. Beide al jaren werkzaam als coaches in de jeugdhulpverlening en het onderwijs, maar nu op het kruispunt om stappen te zetten in het volgen van ons hart en te beginnen voor onszelf. Op eigen benen. Vanuit het verlangen om te leven in plaats van te overleven. En zo werd ook het idee geboren om samen een workshop te geven tijdens het Rode Maanfestival. Vanuit een weten dat we hierin onze krachten bundelen en tegelijkertijd onze gedeelde liefde voor het systemische werk kunnen brengen. Zo ontstond als vanzelf het thema voor een opstelling ‘In vrijheid stappen zetten’. Om van daaruit lichter te leven.
Laura Beldman & Lisette van de Horst

Opstellingen workshop Wens van Verlangen
“In vrijheid stappen zetten”
In de workshop gaan we de wens van verlangen opstellen. Iedereen heeft een wens van verlangen. We maken verbinding met ons eigen verlangen en spreken deze in onze cirkel naar elkaar uit. Je verlangen kan iets zijn wat je jezelf graag gunt, in jezelf wil laten groeien, wil voelen en/of ervaren. Verlangen is een krachtige uiting van je hart en je ziel. In deze opstelling ontmoet je delen van jezelf. Waar stroomt de energie en waar stagneert het.
We gaan het onderbewuste, in het bewustzijn brengen. We ontmoeten de geblokkeerde gevoelens. Als de geblokkeerde gevoelens weer tot uitdrukking komen, ontstaat er ruimte om deze te integreren. De energie gaat weer stromen.
Neem zelf een matje mee om op te zitten.